Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Povratak u Hogwarts: Čudesne zvijeri odlaze u najbolju školu

Gotovo svi već znaju da kako biste do Hogwartsa došli, valja se ukrcati na vlak koji kreće u tu školu s perona devet i tri četvrtine. Na tom peronu se nedavno odvio zanimljiv događaj

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Danas je dan kada se djeca vraćaju u školu, ili u nju po prvi put idu, pa je posve normalno da i mladi čarobnjaci isto rade. Vještice, čarobnjaci, čudesne zvijeri i sva ostala bića čekaju ih u školi, i to onoj najboljoj, Hogwartsu.

ODLIČAN GLUMAC Pojačanja: U deveti dio 'Ratova zvijezda' dolazi i Doctor Who

A da biste do tamo došli, valja se ukrcati na vlak koji kreće u tu školu s perona devet i tri četvrtine. Na taj su se peron nedavno pokušali ubaciti i glavni glumci nadolazećeg filma iz svijeta Harryja Pottera, 'Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela'. Dvojica glavnih glumaca, Eddie Redmayne i Jude Law, pojavila su se na peronu, na sveopće veselje mnogih obožavatelja.

Pogledajte video

- Jasno, ovaj Hogwarts nije onaj kojeg smo zavoljeli u filmovima o Harryju Potteru jer se film 'Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela' odvija čak 70 godine ranije. Ovo je Hogwarts iz 1920. godina, ali ipak ne izgleda toliko drugačije - rekao je Redmayne.

Foto: Twitter/Screenshot

Hogwarts će vjerojatno biti jedan od dijelova filma 'Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela' u kojem nećemo gledati rat između mračnog čarobnjaka Grindelwalda (Johnny Depp) i ostatka čarobnjačkog društva. Vrlo je vjerojatno da ćemo u Hogwartsu gledati kako Dumbledore daje uputstva kako poraziti tog gospodara tamnih čini.

Foto: Twitter/Screenshot

Uz dvojicu spomenutih glavnih glumaca u filmu nastupa kombinacija starih glumaca (iz prethodnog filma) kao i novih. To su Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo i Poppy Corby-Tuech.

ODLAZI LI? Posljednji majstorov film: Vaša će srca očarati njegova priča

Režije ovog filma iz Potterovog svijeta prihvatio se David Yates. Tom je redatelju to šesti put da sjeda za redateljsku stolicu kako bi nam pokazao čuda i čarolije u Potterverseu, pa očekujemo jednako dobru zabavu kao i u prethodnim filmovima. 'Čudesne zvijeri: Grindewaldova zlodjela' u kina dolaze 16. studenog u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Message