To je to što me zanima!

Kada je čuo za L'Wren, Mick je blijed i u šoku otišao s večere

Fotografi su glazbenika fotografirali dok je napuštao restoran u Perthu. Pjevač Rolling Stonesa nije skrivao da je u šoku, a na njegovom licu tuga je bila vidljiva
Vidi originalni članak

Glazbenik je s bendom u ponedjeljak doputovao u Australiju gdje su Rolling Stonesi trebali nastupati prvi put poslije osam godina. 

Mick Jagger (70) tijekom dana je objavio fotografije s plaže u Perthu i bio je vidljivo dobro raspoložen. Samo par sati kasnije dočekala ga je strašna vijest. Njegova djevojka L'Wren Scott pronađena je mrtva u svom stanu u New Yorku, a Micku je to priopćeno dok je bio na večeri. 

Blijed i potresen napustio je restoran

Fotografi su glazbenika fotografirali dok je napuštao restoran u Perthu. Nije skrivao da je u šoku, a na njegovom licu bili su vidljivi tuga i bol. Blijed i potresen ušao je u automobil koji ga je čekao ispred restorana. Ubrzo nakon što je strašna vijest dospjela u medije, glasnogovornik pjevača rekao je da Mick potpuno slomljen. 

Par je u vezi bio od 2001. godine, a iako su bili jako privrženi jedno drugom, o braku nisu razmišljali. L'Wren je samoubojstvo navodno počinila jer je bila u dugovima. Iako joj je Mick nudio financijsku pomoć, američka dizajnerica to nije htjela prihvatiti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bonecrusher 18.03.2014.

    Mislim da nije to ucinila zbog dugova, nego zbog Micka. Da joj je htio pomoci, prihvatila bi ona to, da se izvuce. Kaj je njemu pisljivih 7 miliona dolara? To izvadi iz "maloga zepeka"na trapericama ili iz gornjeg dzepa pidjame ili kucnog ogrtaca, jer je jedan od najbogatijih rockera na svijetu. Zasto je to ucinila bas na dan kad je on otisao u Australiju? Tu je pala neka svadja, zena zna da je vec u godinama. nema djece,a oko njega salijece svakodnevno stotine mladih cura, a njegova "vjernost" je vec odavno dokazana - ima djece ko kise, Stonsi idu na novu turneju, znala je da ga nece tako brzo vidjet, a vjerojatno je nije htio povest sa sobom i prekipjelo joj je, kao i Mickovim bivsim curama i zenama od kojih su neke isto tako pokusale izvrsit suicid, a taj sal o koji se objesila na kvaku joj je najvjerojatnije kupio Mick, pa ga je htjela na taj nacin povrijedit.Samo, nije mi jasno kak se ovako visoka zena - skoro dvometrasica uspjela objesit "na kvaku od vrata" - na kojoj je visini bila ta kvaka???Na plafonu??? Inace volim "Stonse"i Micka, ali izgleda da je ovaj put pretjerao i da ga je stigla kazna za sve preljube i varanja. Zao mi ga je, vidi se da mu je tesko i da je u potpunom soku, izgleda da ju je jako volio obzirom da su vise od 13 god.bili zajedno...a inace, kad pogledam slike, ta mi zena i izgleda "kao da je upravo izasla iz groba". Uglavnom, Micku nije sad lako...vidjecemo da li ce i kada ce smoci snage za ponovni nastup.

  • jana mladin 18.03.2014.

    Šta je drugo trebao ? Jedan intervju možda ?

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 18.03.2014.

    ma ne. trebao je čovjek na miru ostati pojesti,naručiti po mogućnosti još tri slijeda,desert i šampanjac.koji naslov bokteneće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare