To je to što me zanima!

Kada neprilagođen otac ugrozi obitelj, njena će ih briga spasiti

Kronika avantura ekscentrične, čvrsto povezane obitelji, nevjerojatna je priča o bezuvjetnoj ljubavi. No postoje trenuci kada i takva ljubav dođe do točke nakon koje nema povratka
Vidi originalni članak

Svaka obitelj ima priču, ali nijedna kao ona ugledne trač-kolumnistice Jeannette Walls čije su hvaljene memoare, 'Dvorac od stakla', pročitali milijuni čitatelja. U svojoj knjizi Walls otkriva dobro čuvane tajne o svom djetinjstvu: odrastanje obilježeno siromaštvom, katastrofom, pobunom i otuđenjem od društva.  No ono možda najvjerojatnije u njezinoj knjizi je osjećaj duboke obiteljske ljubavi koja je bila magična jer su njezini roditelji bili neobični i nerazumljivi.  To joj je omogućilo da svoju mladost pretvori u veliku avanturu i osnažujući put ka iskupljenju.

Knjiga je doživjela neviđen uspjeh na književnoj sceni i sedam godila se zadržala na vrhu liste bestselera. Čitatelji su bili očarani pričom o nomadskom klanu koji živi prema okrutnim pravilima kojih se njihovi roditelji strastveno drže. U srcu priče bila je Jeanettina odlučnost da ode i izgradi vlastiti život, ali ne odričući se pritom kompleksne naklonosti prema roditeljima.

Pogledajte dirljivi foršpan

Redatelj Destin Daniel Cretton donosi nam najprodavanije memoare Jeannette Walls u kojima mlada djevojka (oskarovka Brie Larson), pod utjecajem divlje prirode svog disfunkcionalnog oca (Woody Harrelson), pronalazi vatrenu odlučnost da skroji uspješan život po svojim uvjetima. Scenarij potpisuju Destin Daniel Cretton i Andrew Lanham.

U glavnim ulogama su Brie Larson, Woody Harrelson, Max Greenfield, Sarah Snook i Naomi Watts. Film u kina dolazi 02. studenog, u distribuciji Bliz filma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • champion_1 22.09.2017.

    film slavi neodgovorne roditelje. blago rečeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare