To je to što me zanima!

Kada ste opaki nacistički lovac na Židove, iznimke ne postoje

Mladi Brandt je poslušan nacist. No nenadani dolazak ozloglašenog Heinricha Himmlera, vođe SS-a, dovest će Brandta pred odluku koju nije očekivao. Ili sluša naciste ili svoje srce
Vidi originalni članak

Tijekom Drugog svjetskog rata, kapetan SS-a Stefan Brandt poslan je na misiju da istraži prognanog njemačkog monarha, cara Wilhelma II. Na osamljenom imanju u Nizozemskoj, dok vojska nacističke Njemačke prodire sve dublje u unutrašnjost te mirne zemlje, Car živi svoj život.

No nacisti su zabrinuti da se oko Cara stvara špijunska zavjera. Dok se Brandt polagano infiltrira u Carevu svakodnevicu, nađe se opčinjen prelijepom Nizozemkom Mieke. Ali njihova sreća bit će kratkog vijeka kada otkrije njenu tajnu, da je ona Židovka.

Nenadani dolazak ozloglašenog Heinricha Himmlera, vođe SS-a, dovest će Brandta pred odluku koga mora slijediti - ili naciste ili svoje srce.

Film je temeljen na hvaljenoj knjizi 'The Kaisers Last Kiss' iz 2003. godine, autora Alana Judda.

Pogledajte video

U glavnim ulogama su Jai Courtney kao kapetan SS-a, legendarni Christopher Plummer u ulozi monarha Wilhelma II te Lily James kao Nizozemka Mieke. U sporednoj ulozi naći ćemo Eddieja Marsana, koji je preuzeo ulogu Heinricha Himmlera, dok se režije prihvatio David Leveaux. Film u kina dolazi 03. kolovoza ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ichbin2 03.06.2017.

    a kad bude snimljen film o zločinima živoda negdje u svijetu, primili se ameri i židovi njemaca ko pijanac plota

  • delaware 02.06.2017.

    smeće.

  • Behemot 01.06.2017.

    Ako se usporedi, Židovi su preko U.S. i Izraela od kraja 2. svjetskog rata napravili zločina barem koliko i nacisti. Ali to se ne smije spominjati preko "slobodnih" medija koje kontroliraju cionisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare