To je to što me zanima!

Kadrije najavljuje Narin da uskoro kreću velike nevolje

Kendal i Narin vraćaju se iz bolnice, a Narin je zbunjena jer je Firat otišao bez pozdrava. Želi otići do Firatove kuće jer ima loš predosjećaj
Vidi originalni članak

Melek posjećuje Sabrija u bolnici i vraća mu ogrlicu koju joj je dao kada ju je oteo. Iz njezinih sjećanja saznajemo da Sabri nije tako loš kako svi misle. Kendal i Narin vraćaju se iz bolnice, a Narin je zbunjena jer je Firat otišao bez pozdrava. Želi otići do Firatove kuće jer ima loš predosjećaj i nada se da je Firat ostavio pismo, no Kendal je uspijeva odgovoriti od tog nauma. 

Kadrije priznaje Kendalu da je Fikrije otkrila tajnu o Baranu te da će Firat sve reći Ebru. Kada se Narin vrati u konak, Kendal laže Kadrije i govori da se Narin spotaknula i pala, a Kadrije najavljuje Narin da uskoro kreću velike nevolje zbog istine koja će izaći na vidjelo. S obzirom na to da se Firat ne javlja na mobitel, Kadrije je zabrinuta, no Kendal joj laže govoreći kako je otišao razgovarati s Firatom i odgovoriti ga od njegova nauma te da je Firat sada na putu za Njemačku. 

Fikrije ne vjeruje u njegovu priču, a i Kadrije je skeptična. Oguz dolazi u Firatovu kuću na Ebruin poziv i shvaća da se ondje nešto dogodilo, a i Ebru i Baran su zabrinuti jer shvaćaju da se nešto čudno događa. Kendal se potom prisjeća noći u kojoj se suočio s Firatom i saznajemo kako je on odgovoran za otkazivanje kočnica na Firatovom automobilu. U međuvremenu, Kasima odvode na suđenje, a Sibel i dalje muči situacija s Ajše. Ona zato odlazi na Ajšin fakultet i dogovara s njenim profesorom da će umjesto njega održati predavanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare