To je to što me zanima!

Kadrije naređuje Kendalu da uzme lopatu i iskopa si grob

Svi su izvan sebe. Baran odlučuje uzeti stvari u svoje ruke, uzima pištolj i kreće na Kendala, međutim žene iz konaka mu uspijevaju uzeti pištolj iz ruku
Vidi originalni članak

Majka Kadrije odvodi Kendala na planinu daleko od civilizacije. Umorna od tajni s kojima se godina bori i shrvana saznanjem da je njezin stariji sin ubio mlađeg, pronalazi način kako da svemu tome stane na kraj uz svoje metode. 

Naređuje Kendalu da uzme lopatu i da si iskopa grob. Nad konakom se ponovno nadvio crni oblak. Svi su izvan sebe. Baran odlučuje uzeti stvari u svoje ruke, uzima pištolj i kreće na Kendala, međutim žene iz konaka mu uspijevaju uzeti pištolj iz ruku. Premda je nanišanila puškom Kendala, majka Kadrije ipak ne može ubiti sina. Govori kako je ona kriva za Muratovu smrt jer je majka ubojice. Kendal je moli za oprost. Emine ispituje Asima zašto je skrivao da je vidio snimku i on joj priznaje da je glavni razlog jer ga je Kendal nazvao sinom, no predomislio se onoga trenutka kada je vidio kako je Kendal udario Emine. 

Oguz još uvijek nije pronašao Kendala i majku Kadrije koja je ponijela njegov, Muratov, Asimov i Baranov povoj kako bi mu sašila pogrebno odijelo. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarijaJurić 29.01.2015.

    i bude ga njehov otaci u sudnici pokušao ga upucati,ali će ga Murat spriječiti...

  • žaba davi rodu 28.01.2015.

    uh nemojte nas trovati sa tim sapunicama Imaju ljudi tv pa neka gleda tko voli ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare