To je to što me zanima!

Kafić iz 'Prijatelja': Jerković je pozirala i na slavnom trosjedu

Nakon što se pohvalila fotografijama sa slavnim glumcima, Iva Jerković posjetila je i filmski studio Warner Bros gdje se nalazi i set na kojem se snimala popularna serija 'Prijatelji'
Vidi originalni članak

Manekenka Iva Jerković (34) s prijateljem Davorom Grginom već danima uživa u Los Angelesu, a svoje putovanje popratila je i fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Nakon što je pozirala s glumcima Robertom Forsterom (74) i Erniejem Hudsonom (70), posjetila je neka od mjesta povezanih sa slavnim filmovima i glumcima. 

Manekenka je pozirala na Šetalištu slavnih pokraj potpisa i otisaka Sophie Loren, stala je i ispred slavnog hotela gdje se snimao film 'Zgodna žena', a zaputila se i u Warner Bros studio.

Tamo je obišla set serije 'Prijatelji', gdje je uspjela sjest i na gledateljima poznati kauč u fiktivnom kafiću 'Central Perk' gdje su likovi Ross, Joey, Rachel, Monica, Phoebe i Chandler provodili puno vremena. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Invictus_Zagreb 08.03.2016.

    najljepsa hrvatica. steta sto od bagarica do danas voli sirovine s pomanjkanjem mozga. sponzorusa samo takva. ali je stvarno zgodna

  • plik 08.03.2016.

    a kaj nije povela Borisa Mirkovica ?!

  • Iskrena mala 08.03.2016.

    Zgodna i lijepa žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare