To je to što me zanima!

Kafići dižu cijene, a fanovi U2-a spavaju u šatorima

Nagađa se kako će oko 63 tisuće obožavatelja irskog rock benda nahrupiti u Zagreb. Neki kafići su zbog navale obožavatelja već podigli cijene
Vidi originalni članak

Zagreb u nedjelju i ponedjeljak postat će glavni grad rock and rolla u regiji. Očekuje se dolazak oko 63 tisuće obožavatelja irskog benda na dva njihova koncerta na maksimirskom stadionu. Prema informacijama iz Turističke zajednice grada Zagreba svi hoteli su popunjeni, a nagađa se da nema više slobodnih soba ni u hostelima. U hostelu Ravnice su mnogi zbog gužve spavali u dvorištu u šatorima. Ostali putnici namjernici snalaze se kako umiju iako je teško naći smještaj i kod privatnika. Koncert U2-a trebao bi početi oko 21 sat navečer. Organizatori nastupa U2-a ponudli su obližnjem Zoološkom vrtu sedative za životinje zbog eventualne buke, ali ravnateljica ZOO-a otkrila je za Večernji list da neće davati životinjama sedative, ali će ipak organizirati noćna dežurstva u slučaju da se nešto dogodi.

ZAGREBAČKI KAFIĆI VEĆ POČELI LIHVARITI GOSTE?
Nekoliko ogorčenih građana javilo se u redakciju jer su u kafićima u koje redovno zalaze podigli cijene. Čitatelj se požalio kako je umjesto 18 kuna za pivo i kavu platio 30 i to bez izdanog računa. Konobar mu je rekao da su to nove cijene koje će trajati dva dana. Cjenici su navodno isprintani na običnom papiru. Neki zagrebački ugostitelji očito su u navali fanova U2-a odlučili zaraditi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • svi_smo_doma 10.08.2009.

    Koje ljige ovi naši ugostitelji..

  • dssddssdsfggdsw 09.08.2009.

    Baaah, tipicno za nasu drzavu, pa se onda pitate zasto nam je vlada tako pokvarena, a sami vi obicni trgovci derete nas obicne ljude, sramota .

  • marple 09.08.2009.

    Što će proživljavat jadne životinje zbog tih idiota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare