To je to što me zanima!

Kakav otac takav sin: Snoop uči sina kako treba povući dim

Reperu očito ne smeta što liječnici upozoravaju da pušenje marihuane štetno utječe na zdravlje. Njegov sin na Twitteru je objavio fotografije na kojima puše marihuanu
Vidi originalni članak

Ne razumijem zašto nekome smeta što pušim marihuanu. Pa nisam nikoga ubio, kaže Snoop Dogg (40).

Nastavlja kako 'duvanjem' širi poruku ljubavi, a ljudi bi to trebali poštovati kao miroljubivu gestu. Reperu očito ne smeta što liječnici upozoravaju da pušenje marihuane štetno utječe na zdravlje. Njegov sin Corde Calvin Broadus (18) objavio je fotografije na Twitteru na kojima provodi “kvalitetno” vrijeme s tatom.

Dok Snoop pućka lulu napunjenu 'travom', bivši ragbijaš mu je pali i nestrpljivo čeka da ga tata ponudi dimom. Na ostalim se fotografijama Snoopov nasljednik sam prepustio užicima pušenja ugledavši se u oca.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • put zla 20.09.2012.

    čekaj malo šta ima ikom smetat ako neko puši ?!?!? od trave jedino možeš bit mudriji i zdraviji , a vi što to nevolite i nepodržavate prepustite se TV-u , jedite masnu hranu i uništavajte se ! POD HITNO LEGALIZACIJA !!!!!!!

  • zmajko1986 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • COS1950TH 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare