To je to što me zanima!

Kako bi izgledala 'mršavo poput Victorije Beckham' otišla je na operaciju želuca i skinula 57 kila

Chanelle se ovog vikenda skinula u žuti badić i prošetala uz bazen na otoku Krfu u Grčkoj, gdje je trenutačno na odmoru. Iako joj je na području trbuha ostalo viška kože, rezultati njezine transformacije su zadivljujući
Vidi originalni članak

U 2020. godini liječnici su joj na operaciji odstranili dio želuca, a ona je u dvije godine smršavjela više od 57 kilograma. Britanska reality zvijezda, Chanelle Hayes (35), sada ponosno pokazuje tijelo u bikiniju. 

U subotu, 7. siječnja, Chanelle se skinula u žuti badić i prošetala uz bazen na otoku Krfu u Grčkoj, gdje je trenutačno na odmoru. Iako joj je na području trbuha nakon operacije ostalo viška kože, o čemu je ranije otvoreno govorila, rezultati njezine transformacije su zadivljujući. 

Podsjetimo, britanska javnost upoznala je Chanelle tijekom njezinog sudjelovanja u 'Big Brotheru'. Kad je ušla u reality imala je 19 godina. U BB kući radili su test inteligencije, a njezin rezultat bio je 114. Nakon Big Brothera bila je model, pjevačica, a ušla je i u poslovne vode. Bila je na brojnim naslovnicama, pozirala je u kupaćim kostimima... No prije nekoliko godina potpuno se povukla iz društvenog i javnog života. Udebljala se i nije izlazila iz kuće da bi 2020. godine napravila drastičnu promjenu.

Početkom kolovoza 2022. godine na društvenim mrežama otvoreno je progovorila o problemima s kojima se još uvijek susreće. 

- Bila sam svjesna da će mi se na odmoru ove godine za vrijeme nošenja bikinija vidjeti opuštena koža na trbuhu, ali onda sam se sjetila da sam ga nosila i sve ove godine prije transformacije pa zašto ne?! Razmislila sam i prisjetila se objave u kojem sam napisala "Svako tijelo u bikiniju je tijelo za bikini". Dakle, ako želite da vaše tijelo bude za bikini, onda to ono i je - poručila je tada i otkrila da ima najmanju težinu još od 2015. godine. 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTO Sjećate li se njih? Ovako su natjecatelji 'Big Brothera' slavili rođendan prije 17 godina

Prije nego što se podvrgnula operaciji želuca, Chanelle je za strane medije priznala kako je deset godina uzimala laksative i jela samo rajčice kako bi izgledala 'mršavo poput Victorije Beckham'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _Varešak_ 11.01.2023.

    Toliko je liojepa dase nemože gledati u nju.

  • 10.01.2023.

    Mah, Krf u siječnju, badić...plaža i sunce??

  • 10.01.2023.

    Možemo mi tu sr.ti do mile volje al treba izgubiti tolike kile.Ja cijelu prošlu godinu na dijeti ,i u tih godinu dana izgubio sam samo karticu od banke,ostalo sve ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare