To je to što me zanima!

Kako će se zvati kći Meghan i Harryja? Kladionice u Britaniji ponudile zanimljiv izbor imena

Trenutno je najpopularnije ime Philippa koje bi mogla dobiti u čast preminulog pradjeda princa Philipa. Drugo najpopularnije ime je Diana, a treće Elizabeth
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) i supruga Meghan Markle (39) uskoro će svoju obitelj povećati za jednog člana, a iako im je popularnost u Velikoj Britaniji znatno pala, kladionice i dalje nude opciju klađenja na ime kćeri koja će na svijet doći ovog ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi Britanci su se iz tog razloga krenuli kladiti na ime nove kraljevske bebe, a trenutačno je najpopularnije ime Philippa koje bi joj moglo biti dodijeljeno u čast preminulog pradjeda princa Philipa. Drugo najpopularnije ime je Diana, a treće Elizabeth

Što će kraljevski par odlučiti i hoće li imenom djevojčice odati počast nekom članu obitelji ili će potpuno iznenaditi svijet, saznat ćemo na ljeto. 

Sinovi kraljičinih unuka, princeze Eugenie i Zare Tindall, srednje ime nose upravo po djedu njihovih majki, princu Philipu. Sin princeze Eugenie zove se August Philip, a sin Zare Tindall zove se Lucas Philip.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Lijevoliberalni Clownworld 13.05.2021.

    Ja bih se kladio na Shamaqwaya 🤡

  • SveznarPrcic 12.05.2021.

    Brexita

  • 1985 2020 12.05.2021.

    Bit će po njenom izboru, koda se njega šta pitaKakav kraljevski par!? Pa zar se nisu odselili i odvojili!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare