To je to što me zanima!

'Kako je Gru postao dobar' je uništio filmske top ljestvice

Iako godinama zarađuju ogromne svote novca, animirani filmovi i dalje ne plijene toliko pažnje. No nakon što su 'Malci' zaradili milijardu i 100 milijuna dolara, stvari će se promijeniti
Vidi originalni članak

Treći izdanak sage o najgorem negativcu, Gruu, uspio je i ovog vikenda poraziti svu konkurenciju u kinima. Samo u ovom vikendu, film 'Kako je Gru postao dobar' zaradio je 75,4 milijuna dolara i time ostao na prvom mjestu ljestvice.

Iako nije u pitanju velika količina novca za jedan ljetni film, moramo uzeti u obzir da studio Illumination Entertainment radi s proračunima koji su višestruko manji od onih koje imaju superherojski filmovi, pa je stoga i zarada značajno bolja..

No ono što je ipak najbitnije u ovoj situaciji jest činjenica da će ovakav uspjeh samo dati krila studiju te da ćemo 2020. godine definitivno vidjeti i nastavak prvog spinoffa serijala, 'Malci 2'.

Gruu je i ovog puta glas posudio fantastični Rene Bitorajac, a njegov filmski brat Dru je Zoran Pribičević. Hana Hegedušić je Lucy, Balthazar Bratt je Dražen Bratulić, a curice Anja, Edita i Mara su redom: Ema Karaula, Klara Uglešić i Tena Tadić.

Pogledajte foršpan

'Kako je Gru postao dobar' možete pogledati u 3D i 2D formatima u svim boljim kinima, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare