To je to što me zanima!

Kako stojimo na kladionici? Za sada smo 12. Prva je Švedska, nakon nje su Finska i Ukrajina

Skandinavci su pri samom vrhu, a tu je i Ukrajina koja je pobijedila prošle godine. Naši su u finalnim pripremama prije večerašnjeg spektakla koji će se gledati posvuda
Vidi originalni članak

Kladionice za Eurosong za sada bendu Let 3 prognoziraju 12. mjesto, a istovremeno ekipa diljem svijeta obrađuje njihovu sada već super popularnu Mamu ŠČ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vrhu su Švedska i Finska, slijede ih Ukrajina te na četvrtom mjestu za sada Izrael. Nakon nas su na listi Armenija i Australija a mjesto više od našeg za sada drži Belgija.

POGLEDAJTE VIDEO: DO KOJEG MJESTA ĆE LET 3 DOGURATI VEČERAS?

Letovci su u zadnjim pripremama prije večerašnjeg natjecanja u Liverpoolu. Njihova je pjesma postala planetarno popularna, obrade stižu od svuda. Ljudima su zabavni, drugačiji, to je jedan od njihovog bonusa.

Kostimografija i koreografija imaju veliku ulogu u nastupu te općenito imidžu ovog zabavnog riječkog benda koji danas ima šansu osvojiti Eurosong.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • no sleep 13.05.2023.

    Ispalite čep u žiri

  • Lolita579 13.05.2023.

    Kako oni znaju ko ce pobjefiti, koja glupost kladionica, jedino ako nije i eurosong potkupljen,,a sigurno i he kad je ukrajina pobjefila na racun rata, mislim koja glupost

  • J&R 13.05.2023.

    Dobro se drze starci🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare