To je to što me zanima!

Kako su holivudske zvijezde dočekale Novu 2015. godinu?

Katy Perry u novogodišnjoj noći s prijateljima se vozila javnim prijevozom, Mariah Carey kuhala je kod kuće za obitelj i prijatelje, Beyonce je imala prigodne rekvizite
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez (22) i model Gigi Hadid (19) Novu godinu slavile su u Dubaiju. Kao novogodišnju čestitku s obožavateljima su podijelile zajedničku fotografiju za koju su pozirale u sličnim haljinama na pijesku, a do izražaja su došle njihove duge noge. 

Kendall Jenner (19) objavila je gotovo sličnu pozu s prijateljem, a Britney Spears, Gisele Bundchen i Beyonce također su objavile svoje novogodišnje fotografije. 

Beyonce (33) je nosila prigodne, slavljeničke naočale. Gisele Bundchen (34) objavila je selfie sa svjećicom u ruci.

- Neka nam Nova godina otvori nove mogućnosti, lijepe doživljaje i radosne trenutke - novogodišnja je Giselina čestitka. 

Britney Spears (33) je, osim što je čestitala Novu godinu, odjenula majicu s natpisom 'Piece Of Me'. Odmah je obavila i malu promociju te dodala da se kupnjom majice novac donira fondaciji u Nevadi za pomoć djeci oboljeloj od raka. 

Katy Perry (30) u novogodišnjoj noći s prijateljima se vozila javnim prijevozom, Mariah Carey (44) kuhala je kod kuće za obitelj i prijatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • WOMANIZER 02.01.2015.

    charityney >>>>>>>>

  • perica 100 02.01.2015.

    zakaj ne napisete da sam je doceko novu godinu na trgu u zapresicu sram vas bilo

  • ales2 02.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare