To je to što me zanima!

'Kako te sad svi vole, a kada si bio sluga, nitko ti nije ni došao'

Nakon što je sastana završio, prvom duelistu Ivanu su pohitali nositi stvari u duelističku kućicu Roberto i Lucija, oboje farmera koji se žele domoći trona...
Vidi originalni članak

Ivan je postao prvi duelist. Farmeri su ispoštovali njegovu odluku da ga nominiraju kako bimogao u dvoboj i napustiti farmu. No, nije Ivan dobio šibice od svih farmera. Jurica i Roberto su jedini dali svoju šibicu Luciji i to, kako su rekli, zbog kuhinje.

"Zadovoljan sam današnjim sastankom na kojemu su farmeri podržali moju odluku, za sada još nemam osobu koga bih uzeo za drugog duelistu, imam uži krug, ali koga god uzeo, ja sam odlučio, ja ću igrati poštenu igru. Do kraja će biti jako zanimljivo, pokazat će se prava lica farmera koji su pozitivci", koga će Ivan postaviti za drugog duelistu, a koga za gazdu, bit će zanimljivo vidjeti.

Nakon što je sastanak završio, Ivanu su pohitali nositi stvari u duelističku kućicu Roberto i Lucija, oboje farmera koji se žele domoći trona. „Kako te svi vole, a kada si bio sluga, nitko ti nije došao.“, rekla mu je Lucija, a Ivan je zaključio da je to uvijek tako. Na farmu su stigli potkovači koji su došli magarcima srediti kopita.

„Nisam se još nikada susreo s takvim zanatom, nisam niti vidio niti na televiziji, niti uživo.“, oduševljen je bio Jurica, a Jasmin je kazao da se s ovim također nije nikad susreo kada su magarci u pitanju, dok je spot kovanjem konja upoznat od malih nogu. Posljednjih dana farmeri su primijetili da im često škripi pod zubima, a vrlo brzo našli su i razlog tome – u brašnu kojega Jurica i Roberto melju su komadići kamenja.

„Zadnjih par danas u se farmeri požalili da im kruh pod zubima pucketa više nego li bi trebao i zato smo se ja Robi sjetili da bi to moglo biti iz našeg kamena iz mlina. Broj kupaca nam se povećava i upravo iz tog razloga moramo poraditi na tome.“, objasnio je Jurica.

'KAŽNJAVALA SAM SE SVAKI DAN': Slavna glumica progovorila o borbi s bolesti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.10.2018.

    pročitala sam tek sada o teškom životu Mateja,te da je bio po udomiteljskim obiteljima nakon smrti roditelja.WSada mi je tek jasno zašto ga je Robert nazvao kolšarem i vikao mu marš..Te su mi rijeći strašne i ne bi smjele uopće postojati ,no sada kad znam Matejevu sudbinu,ove su riječi samo još dobile na težini.Zar u toj farmi nema nekog kodeksa časti i ponašanja? zar je moguće da za tog Roberta nema ne samo kazne nego se i dalje tamo bahati ,ulizuje,odvratno...mislim da to više neću gledati,jer RTL je ovakvo ponašanje trebao kazniti izbacivanjem.Ozren nije puno bolji..no ajd..DAsam na INDIRINOM mjestu stidila bih se zbog ponašanja posinka,koji ide preko leševa ..Mateju želim sreću,no kažu da je pobjedio Srećko..hmmm

  • hadred18 12.10.2018.

    Ovo je snimano 2017. godine !!!!

  • Jedan_dečko 12.10.2018.

    Jel istina da kolju kokoši tamo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare