To je to što me zanima!

Kakva majka, takva kći: Lopez je Emmu obukla isto kao i sebe

Djevojke su se uredile za susret s Michelle Obamom (50), suprugom američkog predsjednika Obame. Umoru nije bilo ni traga iako su dan ranije stigle iz Pariza
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica poznata je po  svom besprijekornom modnom stilu koji, ako je suditi prema fotografijama, pokušava prenijeti na svoju kćer Emmu. Jennifer Lopez (44) u četvrtak je hotel u New Yorku napustila u ružičastom kompletiću, a u istoj boji bila je i njezina šestogodišnja djevojčica. 

Odjevna kombinacija pjevačice savršeno je istaknula njezinu vitku figuru koju je uspjela stesati u zadnjih mjesec dana. Posebnim režimom prehrane izgubila je pet kilograma. Djevojke su se uredile za susret s Michelle Obamom (50), suprugom američkog predsjednika. Iako su samo dan ranije stigle iz Pariza gdje su boravile nekoliko dana, na njima nije bilo vidljivih tragova umora. Na 85. konvenciji LULAC-a ( League of United Latin American Citizens) , posvećenoj latino-američkom stanovništvu koje živi u Americi, J.Lo je bila posebna gošća Michelle Obame. 

Slavne žene srdačno su se pozdravile, a Jennifer je na Instagramu objavila i selfie s prvom damom. Pjevačica je na konvenciji održala i govor. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • oko27 12.07.2014.

    definitivno najljepsa zena na svijetu, bas sve mi se svidja na njoj...

  • tunj 12.07.2014.

    Lijepa i zgodna žena!!!

  • Mustafa Aga 11.07.2014.

    Lopez je bila zenska sa ulice pre nego se probila...Danas sedi i razgovara sa predsednikovom zenom...Gde je otisao ovaj svet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare