To je to što me zanima!

Kakva reklama! Milla Jovovich je zaboravila 'pokriti' stražnjicu

Ukrajinska glumica u četvrtak je na Manhattanu snimala reklamu za kozmetičku kuću Avon. Ispod haljinice koja joj je poletjela u zrak nosila je samo bijele tangice
Vidi originalni članak

Kad je zvijezda filma 'Peti element' tijekom snimanja reklame za kozmetičku kuću Avon na Manhattanu skočila u zagrljaj glumcu Carlosu Casiji Grandeu, slučajni prolaznici ostali su šokirani viđenim prizorom.

Milla Jovovich (36) ispod kratke crne haljinice nosila je bijele tangice, a u prvom planu bila je njezina gola stražnjica.

Kada joj je haljinica poletjela u zrak, mnogi su se prisjetili slavne scene iz filma  'Sedam godina vjernosti' u kojem je Marilyn Monroe bijela haljinica poletjela u zrak naletom vjetra iz ventilacijskog otvora.

Glumica je na set stigla s kćeri Ever Gabo (5). Tijekom dana na Twitteru je objavila i fotografiju na kojoj pozira u društvu prijatelja tijekom večere u jednom restoranu na Manhattanu.

-Baš kao u stara vremena. Večera sa starim prijateljima - napisala je Milla.

U intervjuu za britanski Hello! otkrila je da ubuduće planira što više vremena provoditi sa svojom obitelji.

- Uloga majke mi je najvažnija, želim se usredotočiti na to. Zamišljam da početak sljedeće godine kćer i ja budemo kod kuće. Vodit ću je u školu, imat ćemo normalan život i viđati prijatelje. Voljeli bismo imati još jedno dijete, no to će se dogoditi kada se dogodi - otkrila je glumica.

Milla je u braku s britanskim redateljem Paulom Andersonom kojeg je upoznala 2002. godine na snimanju filma 'Resident Evil'. Ukrajinskoj glumici to je treći brak.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • pokojni predsjednik 23.01.2014.

    otac srbin majka ruskinja.kak ste došli do toga da je ukrajinska glumica baš me zanima

  • mare1975 22.05.2012.

    sunce joj kalajsano, mogla je maknut onu etiketu sa cijenom,ili je to tampon izletio :)

  • Faustina009 14.05.2012.

    Stvarno je posebno lijepa žena - jako mi se dopala u filmu Ultraviolet - gdje spašava onog malog dečkića od uništenja i pokazuje svoje majčinske instinkte..

Komentiraj...
Vidi sve komentare