To je to što me zanima!

Kakva sličnost! Pogledajte kako se seksi Kubanka transformirala u legendarnu Marilyn Monroe

Film, temeljen na bestseleru Joyce Carol Oates, imat će svjetsku premijeru u konkurenciji na Venecijanskom filmskom festivalu, a radi se o jednom od najiščekivanijih naslova
Vidi originalni članak

Netflix je izbacio službeni trailer za film 'Blonde' Andrewa Dominika, biografski film u kojoj je kubanska glumica Ana de Armas (34) utjelovila holivudsku ikonu Marilyn Monroe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Blonde' ponovno zamišlja život Marilyn Monroe, od njezina nestabilnog djetinjstva u ulozi Norme Jeane do uspona do zvijezda i romantičnih zavrzlama.

Glavna glumica Ana de Armas inače je prirodna brineta, a u traileru izgleda neprepoznatljivo, te su mnogi primijetili ogromnu sličnost s holivudskom ikonom.

Sporednu glumačku postavu čine Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel i Evan Williams.

Film, temeljen na bestseleru Joyce Carol Oates, imat će svjetsku premijeru u konkurenciji na Venecijanskom filmskom festivalu, piše Variety.

Ovo je jedan od najiščekivanijih naslova koji će se natjecati na Venecijanskom filmskom festivalu. Šef Filmskog festivala u Cannesu Thierry Fremaux prethodno je rekao da ga je pokušavao uvrstiti u postavu 2022., ali nije uspio postići kompromis s Netflixom.

PROGANJALI IH PAPARAZZI Ana de Armas o vezi s Benom Affleckom: 'Bilo je traumatično'

Netflix se nije vratio u Cannes od 2017. zbog pravila festivala da svi filmovi koji se natječu moraju imati prikazivanje u kinima u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sunčandan 29.07.2022.

    niko nemože bit ka orginal ali sličnosti ima

  • eho** 29.07.2022.

    A zgodna je..ali MM je imala neponovljivu toplinu i ženstvenost koja se rijetko vidi. Malo tko će to moći iskopirati..

  • Crni jack 28.07.2022.

    Sad baš da su i iste i nisu baš

Komentiraj...
Vidi sve komentare