To je to što me zanima!

Kalember: 'Balašević je bio čarobnjak stiha, ali sa Srebrnim krilima to nije funkcioniralo...'

Intenzivno smo se družili 1979. i 1980. godine. Bilo je pokušaja da piše tekstove za Srebrna krila, no to se nije pokazalo dobrim. Balašević je izniman kantautor, ali s nama to nije funkcioniralo, rekao nam je Vlado
Vidi originalni članak

Pjevač Vlado Kalember (67) prisjetio se svog kolege Đorđa Balaševića. Družili su se početkom 80-ih, razmišljali tada i o glazbenoj suradnji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio je čarobnjak stiha i rime. Intenzivno smo se družili 1979. i 1980. godine. Bilo je pokušaja da piše tekstove za Srebrna krila, no to se nije pokazalo dobrim. Balašević je izniman kantautor, ali s nama to nije funkcioniralo. Snimili smo samo jednu pjesmu za koju je napisao tekst, 'Non-stop'. Udaljili smo se kad je otišao u vojsku. U to vrijeme nije bilo mobitela, pa je odlaskom i ta komunikacija jenjala. Kasnije bismo se sretali po nekim TV emisijama i to je bilo to. Od 90-e na ovamo nismo se ni čuli ni vidjeli - rekao nam je Vlado. 

Legendarni kantautor Đorđe Balašević preminuo je u petak u 68. godini u Kliničkom centru Vojvodina gdje se liječio od komplikacija covida-19. Posljednji ispraćaj bit će najvjerojatnije u ponedjeljak, neslužbeno saznaje Blic. Balašević će biti pokopan u svom rodnom Novom Sadu, a posljednji ispraćaj trebao bi biti vrlo brzo jer je obitelj, kako javljaju srpski mediji, odbila obdukciju.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 20.02.2021.

    vlado je bio prelijep.

  • 20.02.2021.

    U svom tom zlu nekoliko bolesti moralo se covid ugurat😐

  • netko iz 2 mase 20.02.2021.

    pa jel sad triba 10 članaka svaki dan??? čovik umra i pustite ga na miru Božjem...sad se svi natječu ko će više cmizdrit

Komentiraj...
Vidi sve komentare