To je to što me zanima!

Kalember pozirao s legendama, nitko ih nije mogao prepoznati

Uvodna scena u kojoj ovaj dvojac svira harmoniku uz riječi 'Sviće zora u subotu, dan doleće iz daljine, siromasi ovog kraja čekaju da sunce sine' zauvijek je ušla u legendu...
Vidi originalni članak

Nisam ih ni ja skužio odmah, vrijeme radi svoje i oni su odrasli i narasli. Legendarni likovi iz filma 'Ko’ to tamo peva', napisao je pjevač Vlado Kalember (65) uz fotografiju na kojoj pozira s Miodragom i Nenadom Kostićem.

Iako u filmu nemaju imena već su potpisani s - glazbenik jedan i glazbenik dva, uvodna scena u kojoj ovaj dvojac svira harmoniku uz riječi 'Sviće zora u subotu, dan doleće iz daljine, siromasi ovog kraja čekaju da sunce sine' zauvijek je ušla u legendu.

Danas su Miodrag i i Nenad daleko od svijeta glume, ali mnogi ih pamte. 

Mlađi Nenad vozač je autobusne linije broj 17 u Beogradu, dok je njegov stric Miodrag i dalje profesionalni harmonikaš. Priznao je i kako je 'Sviće zora' i dalje najtraženija pjesma.

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • japanokinez 11.01.2019.

    Ako gledamo na njihov doprinos u filmu kao filmu, možda jedan od najboljih filmova ikad snimljen i s vrhunskim glumcima. Ako gledamo da ovaj film strpamo u političke okvire onda onaj ko to radi je teški bolesnik.

  • liliana 11.01.2019.

    Kalemberu mijenjaj frizuru.Ova mladenačka frizura potencira tvoju starost.Ošišaj se na kratko i bit ćeš veći frajer.Probaj kosa će narasti ako nisi zadovoljan.Vidi Hodaka koji frajer a ima 80 godina.Ošišaj se vjeruj mi bit ćeš zgodniji.

  • cajger 11.01.2019.

    dva najbolja srpska glumca

Komentiraj...
Vidi sve komentare