To je to što me zanima!

Kaley Cuoco želi kupiti konja kojeg su tukli na Olimpijskim igrama: 'Recite mi cijenu'

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' ogorčena je ponašanjem jedne od natjecateljica na Olimpijskim igrama koja je konja udarila šakom jer je bio neposlušan. Kaley jaše cijeli život i smatra takvo ponašanje nečasnim
Vidi originalni članak

Glumica Kaley Cuoco (35) na svom je Instagram storyju objavila koliko je ljuta i ogorčena na trenericu  koja je na Olimpijskim igrama konja Saint Boya udarila šakom:

- Moja je dužnost komentirati ovu sramotu - započela je objavu glumica, uz fotografije uplakane jahačice Annike Schelu (31), koja nije uspjela kontrolirati konja tijekom modernog petoboja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo nije bilo u duhu sporta, ovo je bilo odvratno nasilje i vaš bi se tim trebao sramiti - započela je objavu glumica.

- Nismo ponosni na vas, osramotili ste nas i žalim svaku životinju koja dođe u kontakt s vama - napisala je oštro.

KATASTROFA ZA NJEMICU Ona plače, a on se - smije! Bila na korak do zlata, a onda noćna mora: Konj otkazao poslušnost

Jahačica je bila nadomak zlatu, a kad je shvatila da neće uspjeti iskontrolirati konja, prišla je trenerici Kim Rasiner (48) koja ga je zatim udarila. 

- Jahačica i njezina trenerica su sramotne, a ja ću kupiti toga konja i pokazati mu kakav bi život koji zaslužuje. Recite mi cijenu - rekla je.

Kaley je nagrađivana jahačica udana za trenera jahanja Karla Cooka (30), pa je većinu života okružena upravo tim životinjama. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL: 'TKO JE TU LUD!?'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • skija 16.08.2021.

    Kaj nije udana?

  • 16.08.2021.

    Odlicna.

  • 16.08.2021.

    A sve neki vegani i ljubitelji zivotinja ,,kad ono udaralju jadne zivotinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare