To je to što me zanima!

Kalinić je krstio kćer Lotu, na slavlje su došli Perišić i Strinić

'Krštenje', napisao je Nikola na društvenoj mreži uz nekoliko obiteljskih fotografija, a obožavatelji su supružnicima čestitali na sakramentu za djevojčicu. Na slavlju je bio i Ivan Perišić i Ivan Strinić s obitelji
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić (31) na društvenoj mreži pohvalio se velikim danom za njegovu četveročlanu obitelj. 

Naime, nakon što je prije šest mjeseci dobio drugo dijete, kći Lotu supruga Vanja i nogometaš malenu odlučili su da malena djevojčica 'primi' svoj prvi sakrament. 

- Krštenje - napisao je Nikola na društvenoj mreži uz nekoliko obiteljskih fotografija, a obožavatelji su supružnicima čestitali na sakramentu za djevojčicu.

Na slavlju je bio i Kalinićev kolega, nogometaš Ivan Perišić (30) sa suprugom Josipom (31), kćeri Manuelom (5) i sinom Leonardom (7) te Ivan Strinić (31) sa suprugom Ivanom (28), sinom Petrom (4) i kćeri Martom (5).

- Sasvim obične slike sa krštenja - napisala je Perišićeva supruga koja se fotografijama s Ivanom i Vanjom pohvalila na svom profilu društvene mreže.

Kalinića će svi zapamtiti kao najvećeg tragičara Svjetskog prvenstva u Rusiji kojeg je izbornik Zlatko Dalić (51) poslao kući nakon prve odigrane utakmice. Negodovao je da ne može igrati jer ga bole leđa, a odbio je i srebrnu medalju jer smatra da je nije zaslužio. No njegovi kolege, nogometaši ipak se i dalje druže s njim. 

PAULO SOUSA Kaliniću spas nudi trener kod kojeg je igrao nogomet karijere

Vanja je početkom siječnja ove godine rodila Lotu i to samo nekoliko dana prije rođendana bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, a napadač se prvom fotografijom s najmlađom članicom obitelji pohvalio na Instagramu. uz koju je stavio dva emotikona srca.

U bolnici je uz tatu i mamu bio i četverogodišnji sin Mateo. Nikolini prijatelji odmah su uputili čestitke obitelj, a među prvima su ispod fotografije čestitali branič Juventusa i Kalinićev bivši suigrač iz Milana Leo Bonucci, prijatelji iz reprezentacije Ivan Perišić, Ivan Strinić, Ante Rebić, ali i Drago Gabrić, Mario Carević, Jevhen Konopljanka s kojim je igrao u Dnjipru, Milanov Ricardo Rodriguez. 

Nikola je suprugu Vanju upoznao kada je imao 18 godina, a idućih dana sigurno će se naveliko feštati. Za koji dan Mateo će proslaviti peti rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 30.06.2019.

    Daića nije zvao?

  • 30.06.2019.

    Lijepo.

  • Mthesecond 30.06.2019.

    Zeznuo se na svjetskom,napravio gresku,mozda smo s njim mogli I do zlata,al eto zato ga ide na osobnom I igrackom,klupskom planu,I dalje je na cijeni,ostvario je zavidnu karijeru za jednog igraca Hajduka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare