To je to što me zanima!

Kamo to vodi? Brandon i Maca se skidaju, Stefani se seksa...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Javnost se zgraža nad ponašanjem kandidata reality showova koji iz dana u dan pokazuju da nemaju granica kada je u pitanju pobuđivanje najnižih ljudskih poriva
Vidi originalni članak

Iako je nedavno u Srbiji raspisana peticija da se više ne prikazuju reality showovi poput 'Parova',' Velikog Brata' i 'Maldiva' jer bludom, nemoralom i sukobima truju narod, Maca Diskrecija odlučila je iskoristiti svojih pet minuta slave. 

Natjecateljica showa 'Parovi' počastila je svoje cimere seksi plesom. Odjevena u donje rublje i haltere počela se uvijati i twerkati, a Ekrem Jevrić komentirao je da bi joj dao sto eura, ali ih nema kod sebe. 

I dok se cijela javnost zgraža nad ovakvim ponašanjem, kandidati showa pokazuju da nemaju granica. Tako i Branislav Radonić Brandon ne želi da gledatelji zaborave kako se bavi pornografijom. Nakon što ga je produkcija nagradila sa sto eura Brandon je odlučio izvesti striptiz i pokazati svoje genitalije. 

Ali ni tu nije kraj. Tek što je počelo emitiranje regionalnog 'Big Brothera', Stefani Banić (20) se nakon samo dva dana poseksala s Ervinom Mujakovićem (24). Odmah je najavila da će toga biti još te da se ne kaje, a jedino joj je žao majke koja je, kaže, 'rodila monstruma'. 

Ljudima je dozlogrdilo, a kulturne institucije ne žele se probuditi i stati na kraj propagiranju pogrešnih vrijednosti i zaštiti građane, a osobito djecu od najezde ovakvih realityja čiji je koncept svjesno izazivanje konflikata i pobuđivanja najnižih ljudskih poriva. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • lokal patriota 10.09.2015.

    Tko voli nek gleda i bulji u budale , pa to je njihov show i onih koji gledaju.

  • - DAVOR - 09.09.2015.

    Balkanci moji čemu čuđenje? :))

  • bembač 09.09.2015.

    Kamo vodi? U piz....du materinu. Tu vodi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare