To je to što me zanima!

'Kanada mi je kao domovina, ali mi smeta hladno vrijeme...'

Vlatka se nedavno bacila u blogerske vode. U svojim postovima za sada ne spominje detalje iz privatnog života, nego reklamira svoju domovinu
Vidi originalni članak

Nedostaje mi zagrebačko proljeće, rekla je Vlatka Pokos (48). Nekadašnja voditeljica već godinu dana živi u Kanadi, a požalila se kako joj smeta hladnoća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kanadu smatram svojom novom domovinom, a jedino mi se ne sviđa klima. Sama zima nije uopće tako strašna kao što se priča. Ali nema proljeća - ispričala je Pokos te naglasila kako u Kanadi priroda zazeleni i procvjeta tek krajem travnja, početkom svibnja.

OTVORILA DUŠU Vlatka Pokos zavapila iz daleke Kanade: 'I mene su zlostavljali'

 - Ako me nešto otjera odavde to će biti klima - objasnila je nekadašnja voditeljica. Dodala je i kako se ne hvali, ali mora naglasiti svoj akademski uspjeh.

- Studiranje mi ide izvrsno te sam među najboljim je studentima u cijelom programu - ponosno je zaključila Pokos.

NAPREDNIJA OD TODORIĆA Nakon Gazde i Vlatka Pokos je odlučila napraviti vlastiti blog

Inače, Vlatka se nedavno bacila u blogerske vode. U svojim postovima za sada ne spominje detalje iz privatnog života, nego reklamira svoju domovinu pričama o njezinim prirodnim i kulturnim znamenitostima. Blog je nazvala 'Istraži Mediteran', a najveću pozornost je do sada pridavala Dubrovniku.

- Blog je dio projekta na mom fakultetu jer je moj studij fokusiran na digitalni marketing - rekla nam je Vlatka. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • silvan_2 22.04.2018.

    Vlatkice, Dikan će te naći gdje god bila.

  • tetina 21.04.2018.

    Vlatkice naj pameti, Kanada je prekrasna I kad je hladna toplije je nego I gdje. ... Vlatkice hladno je tebi lutko u dzepu. ..u Kanadi moras raditi ili imati dobar izvor prihoda I dobro zivjeti. ... prvo ne znas nista raditi a drugo nemas izvor prihida... ovi s lovom u Kanadi imaju klinke od 17-18 g , a tko ce tebe. . Eto mislila si ti samo su cekali tebe kad ces doci. ..nisi mogli vise folirati po Zagrebu pa si mislila kad se presrlus bit ce lakse. Draga moja, mozes ti otici na kraj svijeta tvoja sreca I nesreca ce te uvijek sustici ..Ako si zeljela anonimnost I normalan zivot, suti I radi. ..a ti niti si zeljela anonimnist a jos manje si zeljela raditi. ..sve sto si radila nisi dovrsila usput si se pogubila... malo bi pjevala, malo glumila, malo vodila, malo ovo malo ono nista do kraja I nista ozbiljno. Poklopi se I suti. ..

  • mikipula 21.04.2018.

    neka bude sretna šta nije fasovala salmonelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare