To je to što me zanima!

Kanadska glumica Stefanie Sherk (37) iznenada preminula

Iskreno se nadam da će naša lijepa Stefanie, moj anđeo i ljubav mog života, počivati ​​u vječnom miru', napisao je u emotivnoj objavi suprug Demián Bichir
Vidi originalni članak

Kanadska glumica i manekenka, 37-godišnja Stefanie Sherk iznenada je preminula u subotu, 20. travnja, prenosi Hollywood Reporter. Vijest o smrti objavio je njezin suprug, 55-godišnji glumac Demián Bichir, koji se s prerano preminulom suprugom oprostio putem svog Instagram profila.  

'Dragi prijatelji, u ime obitelji Sherk i Bichir Nájera, s nezamislivom boli javljam vam da je 20. travnja 2019. godine mirno preminula naša najdraža Stefanie Sherk, moja voljena supruga. Ovo je najtužnije i najteže vrijeme u našim životima i ne znamo koliko će nam vremena trebati da prevladamo tu bol. Prekrasna, anđeoska i talentirana prisutnost naše Stefanie svima će neizmjerno nedostajati. Zauvijek ćemo držati Stefanie u našim srcima. Unaprijed zahvaljujemo svima na molitvama te vas molimo za razumijevanje kako bismo mogli tugovati u miru i privatnosti u ovim nevjerojatno teškim vremenima. Iskreno se nadam da će naša lijepa Stefanie, moj anđeo i ljubav mog života, počivati ​​u vječnom miru', napisao je u emotivnoj objavi suprug prerano preminule glumice ne otkrivajući uzrok smrti.  

Sherk je glumila u 'Un Cuento de Circo & A Love Song' (2016), 'CSI: Cyber' (2015) and 'Telenovela' (2015).

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • etika 26.04.2019.

    Pretražite a ne samo copy/pasteate...Izgleda da se utopila u bazenu... Na žalost prema svemu sudeći namjerno.

  • creepylighthouse 25.04.2019.

    Sherk je glumila u 'Un Cuento de Circo & A Love Song' (2016), 'CSI: Cyber' (2015) and 'Telenovela' (2015). Isprav'te rečen'cu.

  • Ouran 25.04.2019.

    U miru je preminula i on joj želi vječni mir... baš ju jako voli onda! Bolje bi ljudima bilo da se malo pozanimaju šta im znači taj nakaradni izraz kad netko umre, nego da ga ponavljaju u svoj svojoj gluposti, neznanju i nezainteresiranosti! Zašto sami ne miruju na jednom mjestu i to po par dana, mjeseci, godina... kad misle da je taj mir tako dobar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare