To je to što me zanima!

Kandidat 'Večere za 5' iznenadio gledatelje: 'Mi ne želimo imati djecu, prevelika je to gnjavaža'

'Djeca su nekome blagoslov, ja se tome ne čudim i Bog im dao zdravlja, ali meni je to prevelika gnjavaža i ja živim svojim životom i prezadovoljan sam, a dici sve najbolje', rekao je Jakov
Vidi originalni članak

Počela je nova sezona RTL-ova kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'. Prvi tjedan kuha se u Dalmaciji, a neki od kandidata već su zaintrigirali gledatelje. Među njima je i Jakov Marendić koji je u prvoj epizodi otkrio kako supruga i on uopće ne žele imati djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Žena i ja smo preveliki hedonisti da bi imali djecu, da promijenimo cijeli svoj život. Djeca su nekome blagoslov, ja se tome ne čudim i Bog im dao zdravlja, ali meni je to prevelika gnjavaža i ja živim svojim životom i prezadovoljan sam, a dici sve najbolje - rekao je Jakov za RTL.

NOVA SEZONA Prva desetka, odlična janjetina i bljutavi krumpir obilježili su prvu ovotjednu 'Večeru za 5'

Podsjetimo,  u ponedjeljak navečer prva ovotjedna domaćica Sandra Matijević ugostila je svoje protukandidate i tako otvorila 14. sezonu. Uz malu dozu treme, vesela i komunikativna ekipa se okupila u Dugopolju i bolje upoznala uz čašicu domaćeg Sandrinog aperitiva, a zatim i niza domaćih jela. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Lady & Liberty 11.09.2021.

    Pa ima čovjek pravo, što će mu djeca? Samo da bi ga netko imao posjećivati u domu? Izgleda da je većini komentatora ovdje to jedini razlog za imati djecu. Da se brinu o njima kad ostare? Vi ste najveći sebičnjaci.

  • lejdidzejn 08.09.2021.

    Dobro veli..

  • Mthesecond 08.09.2021.

    @nap ovo moras vidjeti,ovog gospodina :))) mozda ga i znas 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare