To je to što me zanima!

Kandidatkinja Ava: 'Kolinda i ja smo iste, volimo fejk trepavice'

Njezine najveće prednosti u odnosu na ostale kandidate su red, rad i disciplina, kaže tata Karabatić, kojeg smo probudili pozivom u nedjelju oko 15 sati.  Za komentar smo zamolili i Sinišu Vucu
Vidi originalni članak

Nisam se začudio kad se Ava kandidirala za predsjednicu. Cijeli život osjetljiva je na nepravdu, kaže nam Ivica Karabatić, otac nove predsjedničke kandidatkinje Ave (31).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je šokirala sve kad je u subotu na Instagramu objavila kako ulazi u utrku za Pantovčak. Protukandidate joj znamo: Kolinda Grabar Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro...

- Rekla je da ima podršku dosta ljudi, da je i sama iznenađena tolikim brojem ljudi koji su uz nju. Rekla je da su ona i Kolinda obje plave i Bikovi u horoskopu te da vole umjetne trepavice. Bit će joj opaka konkurencija - kaže nam ponosni tata.

- Svi znaju da je politika moja druga ljubav. Nama treba žena sa stavom - napisala je Ava, a otac Ivica nam pojašnjava: 

- Prva ljubav vjerojatno joj je latinski, ono što je ona završila, što voli najviše na svijetu. Spominjala mi je da će uvesti i Avin režim.

Dakle, želi puno toga mijenjati. Njezine najveće prednosti u odnosu na ostale kandidate su red, rad i disciplina - kaže tata Karabatić, kojeg smo probudili pozivom u nedjelju oko 15 sati.  Za komentar smo zamolili i Sinišu Vucu, bivšeg predsjedničkoga kandidata:

- Simpatična je ta Ava, ali ne bih o politici - rekao nam je Vuco, a Avin tata je zaključio: 

- Pa i Vuco je Bik u horoskopu...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 02.10.2019.

    Avin ptogram mi jr najbolji do sad, moj glas ima!

  • japanokinez 30.09.2019.

    Ja se uopće ne bi iznenadio da Ava postane naša druga noćna mora.

  • Zeleni_Zub 30.09.2019.

    Ako je mogao Sinčić se kandidirati ne vidim problem zašto Avica ne bi bila kandidat.Mozda nije kandidat kakvog ova drzava treba ali je definitivno kandidat kakvog zaslużuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare