Obavijesti

Show

Komentari 111

Kandidatkinja Ava: 'Kolinda i ja smo iste, volimo fejk trepavice'

Kandidatkinja Ava: 'Kolinda i ja smo iste, volimo fejk trepavice'
8

Njezine najveće prednosti u odnosu na ostale kandidate su red, rad i disciplina, kaže tata Karabatić, kojeg smo probudili pozivom u nedjelju oko 15 sati.  Za komentar smo zamolili i Sinišu Vucu

Nisam se začudio kad se Ava kandidirala za predsjednicu. Cijeli život osjetljiva je na nepravdu, kaže nam Ivica Karabatić, otac nove predsjedničke kandidatkinje Ave (31).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Ona je šokirala sve kad je u subotu na Instagramu objavila kako ulazi u utrku za Pantovčak. Protukandidate joj znamo: Kolinda Grabar Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro...

- Rekla je da ima podršku dosta ljudi, da je i sama iznenađena tolikim brojem ljudi koji su uz nju. Rekla je da su ona i Kolinda obje plave i Bikovi u horoskopu te da vole umjetne trepavice. Bit će joj opaka konkurencija - kaže nam ponosni tata.

- Svi znaju da je politika moja druga ljubav. Nama treba žena sa stavom - napisala je Ava, a otac Ivica nam pojašnjava: 

Montura

- Prva ljubav vjerojatno joj je latinski, ono što je ona završila, što voli najviše na svijetu. Spominjala mi je da će uvesti i Avin režim.

Dakle, želi puno toga mijenjati. Njezine najveće prednosti u odnosu na ostale kandidate su red, rad i disciplina - kaže tata Karabatić, kojeg smo probudili pozivom u nedjelju oko 15 sati.  Za komentar smo zamolili i Sinišu Vucu, bivšeg predsjedničkoga kandidata:

- Simpatična je ta Ava, ali ne bih o politici - rekao nam je Vuco, a Avin tata je zaključio: 

- Pa i Vuco je Bik u horoskopu...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...