To je to što me zanima!

Kandžija: Još uvijek grizemo kao na početku, čak i više

Sad smo pred fazom snimanja novog albuma i tražimo studio u kojem bi mogli dobiti predivan vokal poput Massimovog, od pokretnog WC-a napravili smo studio
Vidi originalni članak

Kandžija i Gole žena kreću u studio, a izlazak novog albuma najavljuju tijekom jeseni. U procesu traženja studija za završne radove, Kandžija je s Golim ženama snimio i novu, glamurozniju verziju aktualnog singla, ljetnog hita 'Crkva' i video je od danas dostupan na njihovom VEVO kanalu.

Oduvijek smo Gole žene i ja poznati po glamuru i romantici. Nismo uopće znali da je to prva stvar snimljena u pokretnom toaletu ikad, kako tvrde neki izvori. Iskreno, sad smo pred fazom snimanja novog albuma i tražimo studio u kojem bi mogli dobiti predivan vokal poput Massimovog, pa smo najbliže tome postigli kad smo, u toj potrazi, od pokretnog WC-a napravili studio. Ova luksuzna akustična verzija 'Crkve' je nastala kao rezultat ovog testa - kaže Kandžija.

Ovo će ujedno biti i prvi album koji Kandžija stvara zajedno sa svojim bendom, Golim ženama, a dio pjesama koje će se naći na albumu, uživo je predstavljen publici tijekom njihovih koncertnih nastupa. 

- Iako je ovo moj četvrti album, još uvijek grizemo kao na početku, čak i više. Ovo je prvi s bendom i neko novo poglavlje, neki novi svijet i izazov, što me pokreće. Plus još nismo pokazali što sve radimo, svi otprilike znaju što je to što radimo, ali ne znaju točno, a mi bi htjeli da saznaju i da njihove uši i ovaj svijet budu bolje mjesto - kaže Kandžija.   

Idi na 24sata

Komentari 2

  • funky_boy 14.08.2015.

    ..koji spaljeni lik...;-))))....inače nisam nikda slušao tu glazbu ali ovo sam puštao tisuću puta....https://www.youtube.com/watch?v=wkxowhI18H8

Komentiraj...
Vidi sve komentare