To je to što me zanima!

Kanye moli Annu da stavi Kim u vjenčanici na 'cover' Voguea

Anna Wintour ne može smisliti Kim Kardashian. Ipak, Kanye prijateljicu 'žica' da njegovu zaručnicu stavi na naslovnicu časopisa u vjenčanici od 550.000 kuna
Vidi originalni članak

Kanye West (36) i Anna Wintour (64) dobri su prijatelji. Urednica 'modne biblije', časopisa Vogue, obožava repera. No, za Kanyeovu dragu Kim Kardashian (33), Anna nema lijepe riječi. Štoviše, izjavila je da je Kim najgora stvar otkad su se pojavile čarape i sandale.

Sukladno svom mišljenju o starleti, Wintour odbija staviti Kim na naslovnicu Voguea, ne želi čak ni editorijal s njom. Kanye ju već dugo moli da mu stavi zaručnicu na naslovnicu, no Anna ga odbija. 

Kim će se za repera navodno udati u haljini od 550.000 kuna i Kanye želi da je Mario Testino fotografira u toj haljini za Vogue. Na svom koncertu u utorak nagovarao je Annu da je u vjenčanici stavi na naslovnicu, no ona je i dalje odlučna - Kim neće na stranicama Voguea. Guzata starleta navodno želi da Testino fotografira njenu i Kanyeovu svadbu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 22.11.2013.

    ima Anna pravo.. pa neće njezina guzica stati na naslovnicu

  • fabijus veliki 22.11.2013.

    pa mislim da ova ni po čemu to niti zaslužuje!!! ajde da pjeva, glumi da je poznati fotomodel ali ona je poznata zato što je poznata!!!!! a malo mi je i priglupa a to je i dokazala svojom izjavom da želi da joj dijete bude pametno na tatu!!!!!

  • lotta_1_1 22.11.2013.

    a di će njeno dupe na naslovnicu voguea, pa nije to playboy i idiotarije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare