To je to što me zanima!

Kanye napao repera zbog afere s Kim, on sad prekinuo s curom

O prekidu s djevojkom reper je svoje pratitelje obavijestio na Twitteru. Bivši par je u svibnju dobio sinčića pa je napisao kako će on i modna dizajnerica ostati prijatelji i odgajati dijete kao odvojeni roditelji
Vidi originalni članak

Reper Meek Mill (33) prekinuo je s djevojkom i modnom dizajnericom Milan Harris, u periodu kada je reper Kanye West (43) na Twitteru objavio kako se pokušava već dvije godine razvesti od supruge Kim Kardashian (39). Ona se s Meekom sastala u hotelu Waldorf kako bi razgovarali o reformi zatvorskog sustava, no Kanye nije vjerovao u to.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji West

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O prekidu s Milan reper je svoje pratitelje obavijestio na Twitteru. Bivši par je u svibnju dobio sinčića pa je napisao kako će on i modna dizajnerica ostati prijatelji i odgajati dijete kao odvojeni roditelji. 

Meek se prošlog tjedna našao u središtu skandala zbog Kanyeove prozivke kako ga je Kim prevarila s njim. 

NISU BILI U SOBI 'Isplivala' fotka Kim i repera zbog kojeg Kanye želi razvod

Reper je prethodno dao naslutiti kako su Kanyeove objave o preljubu laž te je na društvenim mrežama napisao 'Ovo je sra*e'. West se u međuvremenu javno ispričao supruzi i rekao kako zna da ju je povrijedio. 

Daily Mail piše kako je Meek i prije nekoliko dana izazvao kontroverze komentarom ispod objave pjevačice Nicki Minaj (37) da je trudna. Ispod jedne od njezinih fotografija reper je ostavio hrpu emojija koji plaču od smijeha, zbog čega je reperica navodno ugasila komentare.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zgubider 29.07.2020.

    E moj Kanye, pravu si si ženu našo. To ti dođe na isto ko da ideš zaprositi Severinu...

  • samoproglašena_antifukarica 27.07.2020.

    "sastala u hotelu Waldorf kako bi razgovarali o reformi zatvorskog sustava", a kao netko tko je bio u sobi do njihove sam precuo jos nekoliko tema razgovora: 1) himalajska sol i njen utjecaj na probavni trakt nepalskog jaka 2) rijetki prolasci haleyevog kometa i peticija za povecanjem broja istih 3) sto je dobro, a sto zlo u yinyangu

  • Linz 27.07.2020.

    Vidi ovog na zadnjoj fotki, k'o da mu je netko stavio drogu u kokain....................................hoće glava da mu upadne !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare