To je to što me zanima!

Kanye se u novoj pjesmi obrušio na novog Kiminog dečka Petea

U pjesmi 'Eazy' Kanye je zaključio da mu je Bog sačuvao život u prometnoj nesreći samo da pobijedi Petea. Ogorčeno repa o svojoj djeci koju rijetko viđa i o razvodu s Kim, a spominje i novu djevojku Juliju
Vidi originalni članak

​Kanye West (44) je u suradnji s reperom The Gameom objavio pjesmu 'Eazy' u kojoj spominje Petea Davidsona (28), novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bog me spasio od tog sudara, samo da mogu pobijediti Petea Davidsona - repa Kanye, a ženski glas dodaje: 'Koga?'. U stihu se West referirao na automobilsku nesreću u kojoj je skoro poginuo 2002. godine.

U novoj pjesmi Kanye pjeva i o četvero djece koje ima s Kim. Naime, reper je nedavno optužio bivšu da ga njezino osiguranje nije pustilo da vidi djecu jer je u njezinom domu bio Pete.

Neki od stihova pjesme su i 'Svoje četvero djece gledam otprilike pet sati dnevno', 'Imam ljubav prema dadiljama, ali prava obitelj je bolja' te 'Tata bez skrbništva, kupio sam susjednu kuću'.

ZBOG PETEA DAVIDSONA? Kim bijesna što Kanye tvrdi da mu ona ne da vidjeti djecu

Kanye nije propustio priliku da spomene i samu Kim, kao ni svoju novu djevojku Juliju Fox (31), za koju kaže da je 'opasna ku*a'.

-Imamo najbolji razvod ikada, ako idemo na sud, zajedno ćemo ići na sud. Zapravo, pokupi i svoju sestru, ići ćemo zajedno kod Kourt - poručio je West Kardashianki.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • OBJEKTIVNIopettu 17.01.2022.

    Patetika.

  • retita🦋 17.01.2022.

    Svi što gube se ljute...

  • sljastrava 17.01.2022.

    Ima starka mlađega,a ti se češi

Komentiraj...
Vidi sve komentare