To je to što me zanima!

Kanye West opjevao skandal iz Venecije? Ovo su sporni stihovi

Par je nekoliko dana odmarao u Italiji prošle godine, a svojim modnim oskudnim kombinacijama su neprestano šokirali tamošnje stanovnike
Vidi originalni članak

Kanye West (46) nedavno je objavio novi album 'Vultures 1', a čini se kako je stihovima svoje fanove podsjetio na vožnju s brodom sa suprugom Biancom u Italiji prošlog ljeta, piše Page Six. 

KANYE JE KONTROLIRA? Roditelji Biance Censori boje se za nju: 'To je sve gore i gore! Pa hoda gola, umotana u plastiku'

U pjesmi 'F-k Sumn' reper spominje vođenje ljubavi na brodu i oralni seks. Naime, sporni stihovi su:

'Shawty wanna f–k on somethin’?

F–k on me

Suck on me, publicly.'

Prisjetimo se, reper i njegova supruga Bianca dobili su doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se provozali Venecijom, a na kojem je on u jednom trenutku pokazao stražnjicu.

Fotografi su ih uhvatili u 'kompromitirajućem' trenutku, a brodicu im je iznajmila tvrtka Venezia Turismo Motoscafi koja je jasno rekla kako par više nije dobro došao na niti jedan njihov brod. 

NE MARE ZA POGLEDE Može li bizarnije? Bianca ispod kabanice bila potpuno gola, a Kanye se sakrio pod maskom

Kako tvrde iz Venezia Turismo Motoscafija, nisu znali da se incident dogodio sve dok nisu vidjeli fotografije koje su se proširile društvenim mrežama i medijima. 

- Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima - rekli su. Za incident su okrivili i treću osobu koja je bila na brodu s Kanyeom i Biancom, a koja je prema njihovim tvrdnjama zaklanjala pogled prema tom dijelu broda. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare