To je to što me zanima!

Kanye West ponovno šokirao: Sa suprugom se vozio brodom, a onda je pokazao stražnjicu...

Neugodno joj je i zabrinuta je za njega - on tumara bos sa šampanjcem po ulici, nešto očito nije u redu, rekao je izvor blizak Kim Kardashian, koja je navodno zabrinuta za bivšeg supruga
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) ponovno je privukao pozornost u Italiji. Već neko vrijeme boravi tamo sa suprugom Biancom Censori (28), a ovih su se dana provozali brodom u Veneciji.

IZBORI 2024. Kanye će se ponovo kandidirati za predsjednika: U kampanji će mu pomagati supruga Bianca

Fotografi su ih uhvatili u vožnji, na kojoj su bili s još jednom prijateljicom, a Kanye je u jednom trenutku pokazao golu stražnjicu. Nije još uvijek poznato je li to bilo slučajno ili namjerno.

Nakon što su fotke obišle cijeli svijet, izvor blizak njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardashian otkrio je da je ona navodno jako zabrinuta za njega.

- Neugodno joj je i zabrinuta je za njega - on tumara bos sa šampanjcem po ulici, nešto očito nije u redu. Teško joj je jer čim pomisli da može krenuti dalje, dogodi se ovako nešto i opet je uvuče - rekao je.

Inače, Kanye i Bianca već su neko vrijeme glavna tema svih tabloida. On je na ljetovanju cijelo vrijeme bio odjeven u crnu odjeću, pokriven od glave do pete. Bianca pak nosi tajice u boji kože i prozirne majice te tako gotovo gola šeta Italijom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_28105 30.08.2023.

    Is'sa ti Boga, kolika mu je kenjara ................ k'o odron na drumu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare