To je to što me zanima!

Kanye West prodat će odjeću Gapa, Balenciage i Adidasa za 146 kuna: Ima poseban razlog

Izrezali smo 100 Yeezy hoodica, Balenciaga hoodica, rezali smo i odjeću koju smo radili s Gapom i Adidasom, rekao je Kanye
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (45) prodaje Balenciaga, Adidas i Gap hoodice za samo 20 dolara (146 kuna) po komadu. Objavio je to u novom intervjuu za stranicu X17, u kojem je pokazivao svoj ured u Los Angelesu. Pritom su se vidjeli brojni reperovi zaposlenici kako šivaju odjeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izrezali smo 100 Yeezy hoodica, Balenciaga hoodica, rezali smo i odjeću koju smo radili s Gapom i Adidasom - rekao je West.

Sva tri brenda prekinula su suradnju s reperom nakon što je dao niz antisemitskih komentara. No Kanye je usmjeren na veće stvari od mode jer, kako kaže, sada proizvodi odjeću za svoju predsjedničku kampanju 2024. godine.

DRUGI POKUŠAJ Kanye West kandidirat će se za predsjednika SAD-a: 'Nitko mi ne može govoriti što ne smijem'

- Moramo osigurati da svi mogu dobiti istu kvalitetu hrane, istu kvalitetu vode, istu kvalitetu obrazovanja, nastavni plan i program, inženjerstvo. Mi smo bića s inženjerskim mogućnostima, prolazimo kroz prošlost. Usredotočeni smo na budućnost - objasnio je Kanye svoj politički program.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare