To je to što me zanima!

Kanye West uklonio zube te ih zamijenio protezom od titana

Implantat je novi kirurški model kakav zasad ima samo Kanye, a stoji oko 850.000 dolara (oko 780.000 eura)
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) dao je ukloniti sve zube i zamijeniti ih protezama od titana. Fotografiju nove proteze podijelio je na Instagramu pa ju usporedio sa zubima negativca po imenu Zubo iz James Bonda.

IZAZOVNO IZDANJE IZ KASINA VIDEO Bianca Censori proslavila rođendan u Las Vegasu: Bosa i gotovo gola šetala s Kanyeom

Izvori koji su otkrili vijest za britanski tabloid kažu da je Kanye sam dizajnirao proteze te da su 'skuplje od dijamanata'. 

Implantat je novi kirurški model kakav zasad ima samo Kanye, a stoji oko 850.000 dolara (oko 780.000 eura). Protezu je ugradio dr. Thomas Connelly s Beverly Hillsa, s Naokijem Hayashijem, glavnim zubnim tehničarem.

ROMANTIKA NA REPEROV NAČIN Kanye West: 'Sretan rođendan mojoj supruzi Bianci, ženi koja ima kvocijent inteligencije 140'

- Bilo nam je zadovoljstvo raditi s Kanyeom. Njegova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi dentalnu progresiju. Spoj njegove vizije i stomatološke znanosti je epski! - izjavio je Connelly za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • STorm5 18.01.2024.

    Kakvo crno ukljanjanje zubi!? Lik napravio odljev od titana po modelu vlastitog zubala i to skine i stavi kad mu paše. Izuzetno glup modni detalj, narušava caklinu zubi al ok... ako je njemu lijepo...

  • ilcommentatore 18.01.2024.

    Kenya Fest

  • Kruno007 18.01.2024.

    Idijot nad idijotima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare