To je to što me zanima!

Kanyeova bivša pokazala mu je što propušta: U seksi haljini s prorezima otkrila je sve adute

Glumica je spremno pozirala fotografima na crvenom tepihu odjevena u provokativnu crnu haljinu te je kroz proreze pokazala dekolte, bokove i pozadinu. I sama priznaje da joj je veza s Kanyeom osigurala slavu
Vidi originalni članak

Juliju Fox (32) je šestotjedna veza s reperom  Kanyeom Westom (44) vinula među zvijezde. Glumica je sada vlasnica skupe Birkin torbe, nosi modne revije te je u centru pažnje gdje god da se pojavi. Upravo tako je i bilo na dodjeli nagrada 'Film Independent Spirit Awards' u Santa Monici, na koju je Julia stigla u jednom od najodvažnijih izdanja dosad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kanyeova bivša spremno je pozirala fotografima na crvenom tepihu obučena u provokativnu crnu haljinu branda No Sesso. Trend haljina s velikim prorezima već je neko vrijeme aktualan, no Julia mu je pristupila na jedinstven način.

Naime, kreacija je otkrivala polovicu njezinog dekoltea u crnom grudnjaku, a kroz drugi prorez provirivao je jedan bok i dio Julijine pozadine.

Tako je u prvi plan došla Julijina vitka figura i obline, a strani modni časopisi ovaj su neobični look proglasili punim pogotkom. Fox ga je upotpunila svojim, sad već prepoznatljivim, dramatičnim crnim tušem na očima.

NE MIRE SE SA SUDBINOM Kardashianke ih ostavile, ali oni imaju plan: Kanyea i Tristana paparazzi 'ulovili' na večeri

Kanye sada ima novu djevojku Chaney Jones, koju mnogi opisuju kao kopiju njegove bivše supruge Kim Kardashian (41). Ipak, Julia tvrdi da su i dalje prijatelji te ističe kako je veza s njim 'nešto najbolje što joj se moglo dogoditi'.

POGLEDAJTE VIDEO 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dankić 11.03.2022.

    A di su aduti😂😂😂😂😂

  • 10.03.2022.

    Mora da ga je "pogled" uplašio...

  • Nap* 10.03.2022.

    Dobro izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare