To je to što me zanima!

Kanyeova karijera će 'primiti udarac' nakon razvoda od Kim

Kardashianka je nedavno predala papire za razvod od repera, a dogovorili su se kako će West moći viđati njihovu djecu kad god poželi. Reality zvijezda je kao razlog razvoda navela 'nepomirljive razlike'
Vidi originalni članak

Nakon šest godina braka razvode se reality zvijezda Kim Kardashian (40) i reper Kanye West (43). Iza njih je teška godina, a kao razlog kraha braka, Kim i Kanye navode 'nepomirljive razlike'.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Mirror prenosi kako se oglasio PR stručnjak Eric Schiffer i rekao kako će se nakon razvoda karijera Kardashianke dobro odvijati, no Kanyeova će možda 'dobiti udarac'.

- Njegovi mentalni problemi stvorili su katastrofalnu bol za njegovu obitelj, a njegova karijera to će pošteno osjetiti. Dobro je što će ići na liječenje - rekao je Eric za britanske medije pa dodao:

'CURE' NOVI DETALJI 'Nepomirljive razlike' presudile su braku Kardashianke i repera

- Kanye je zahvalan što je sa suprugom ostao u dobrim odnosima nakon prekida. Ne žele ugroziti svoju obitelj i zdravlje njihove djece. 

Podsjetimo, Kim je nedavno predala papire za razvod od repera. Dogovorili su se kako će Kanye moći vidjeti njihovu djecu kad god poželi. 

Reality zviejzda je za brakorazvodnu parnicu angažirala odvjetnicu Lauru Wasser, koju nazivaju holivudskom kraljicom razvoda. Kako navode strani mediji, razvod je 'težak' 1,6 milijardi funti (oko 14 milijardi kuna). Sam proces razvoda i kako je uopće do njega došlo Kardashianka planira dokumentirati u dva realityja. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare