To je to što me zanima!

Kao da je mladić: Bogović je u Tvornici plesao, skidao se...

NEUMORAN Prije 31 godinu pjevao je 'Sve je lako kad si mlad', a s istim žarom i snagom nastupa i danas. Davorin i Bogovići oduševili su fanove u Tvornici
Vidi originalni članak

Iako se prije gaže žalio da ga od silnih proba već bole noge, obožavatelji kažu kako bi se i upola mlađi kolege posramili poslije energična nastupa Davorina Bogovića (54).

Legendarni roker iz Dubrave, koji je karijeru počeo prije 35 godina u bendu Ciferšlus, a poslije u Prljavom kazalištu, u zagrebačkoj Tvornici najavio je drugi studijski album “Mijene” Davorina i Bogovića. Iako se na pozornici pojavio u košulji i sakou, Rinčiju nije dugo trebalo da se počne skidati. Publika je podivljala na prve taktove “Crno-bijelog svijeta”, hita iz razdoblja novog vala iz 1980., a Davorina je toliko ponijela atmosfera da je već u prvih nekoliko minuta, divljajući na pozornici, izgubio naočale.

Iako mu je gost trebao biti Neno Belan (52), s kojim je roker na novom albumu snimio pjesmu “Prike”, Splićanin je teška srca otkazao gostovanje jer je imao druge obveze.

- U pjesmi o odrastanju u Splitu, u kvartu Blatine, koji je sličan mojoj Dubravi, pjevam na njihovu dijalektu. Kad je pokojni Vice Vukov, rođeni Šibenčanin, super izveo ‘Suze za zagorske brege’, mogu i ja ovo. Uostalom, imam punicu u Dalmaciji i sinovi su mi napola Dalmatinci - rekao je Davorin. Roker drugi album objavljuje poslije 16 godina stanke.      

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 15.12.2014.

    Trebao je to napraviti ODMAH po odlasku od Prljavaca, a ne sad nakon toliko godina. Onda bi usput i naučio pjevati, a ovako se to nikada neće dogoditi.

  • japanokinez 14.12.2014.

    Ja se samo toplo nadam da je prestao koristiti alkohol u velikim količinama. Tako ga je ružno vidjeti kad baulja bez cilja. Svaka mu čast ako se uspio toga rijesiti.

  • Zoran Goran 14.12.2014.

    Prije se bio dobar, tvoje je vrijeme prošlo, pomiri se sa time......

Komentiraj...
Vidi sve komentare