To je to što me zanima!

Kao da je 'sišao s piste': Mrle nosi jedino odjeću s potpisom

Riječki rokeri iz Leta 3 uoči zagrebačkog koncerta satima su isprobavali čipkane majice i lakirane jakne u Zigmanovim odajama. Večeras će na pozornici zablistati u 'neobičnom' izdanju
Vidi originalni članak

Lutkice Leta 3 obožavatelji, nažalost, neće moći kupiti u slobodnoj prodaji, kao ni odjeću koju sam osmislio dečkima za Antivalentinovo, rekao je Juraj Zigman (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modni dizajner napravio je pjevačima Damiru Martinoviću (55) i Zoranu Prodanoviću (52) kostime od čipke, lateksa i umjetne kože. Tako će Riječani večeras na pozornici male dvorane Doma sportova zablistati u hlačama u kojima će im se vidjeti gola bedra, a torzo će im se nazirati kroz majice od čipke.

- S dečkima surađujem od njihova zadnjeg albuma ‘Angela Merkel sere’ i od tada uživam. Daju mi potpunu kreativnu slobodu, pa sam tako i došao na ideju da im za ovu prigodu napravim jakne na koje sam zakačio polugole lutkice. One predstavljaju obožavateljice benda - objasnio je dizajner. Dodaje da je Mrle zahtjevniji oko modnih kreacija od ostatka benda, no hvali dečke jer imaju odličnu liniju pa ne mora paziti da im prekrije 'kritične točke'.

- Ovoga smo se puta odlučili za nešto konzervativnije izdanje jer su inače skloni pokazivati puno kože na svojim nastupima - rekao je Zigman.

Prlja je lani, na prvom Antivalentinovskom koncertu, zapjevao u crnom kožnom topiću i suknji od tila. Rokeri su ranijih godina surađivali s modnom dizajnericom Ivanom Popović, koja je preminula u prosincu prošle godine nakon višegodišnje borbe s rakom. Mrle je bio i model na njezinoj reviji. Nosio je kombinezon koji je skrivao samo pjevačevo međunožje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jersey 12.02.2017.

    Tko je ovaj neandertalac? 😁

  • bubamara2103 11.02.2017.

    Da ih ne financira Obi, ne bi imali ni za gemist od tih svojih pjesmuljaka. Poslije Nafte nisu napravili ništa spomena vrijedno!

  • 11.02.2017.

    svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare