To je to što me zanima!

Kao da su im sestre: Atraktivne mame Marka, Šuput i Simone plijene pažnju svojim izgledom

Grubnić i njegova majka nerijetko zajedno šeću gradom, a stilistu je stalo do toga da što više vremena posveti mami. Mnogi njegovi pratitelji slažu se kako Branka izgleda mlađahno
Vidi originalni članak

Mame su im najveća podrška, a često se njihovim fotografijama vole pohvaliti na društvenim mrežama. Mnogim poznatim i slavnima mnogi kažu kako im mame izgledaju kao sestre.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Božićnom fotografijom sa svojom mamom iznenadila je Simona Mijoković (36). Prije nekoliko dana pohvalila se kako joj je za blagdane stigla sestra Paula (25), a sada je k njima na druženje došla i mama Tamara Trpkov. Pohvalile su se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a mnogi su se složili kako Tamara izgleda sve mlađe. Sve tri odjenule su bliješteće modne kombinacije, sukladno božićnom razdoblju. 

A manje prilika za viđanje s mamom ima svatovska pjevačica Maja Šuput (41) koja je nedavno objavila na društvenim mrežama fotografiju s mamom Danicom pa se požalila.

- Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručak, normalne ljudske stvari koje život čine potpunim - napisala je Maja u opis fotografije. 

DRUŽE SE ZA BLAGDANE Simoni uz sestru došla i zgodna mama: Zablistale u zlatnom...

A svojom mamom Brankom često se voli pohvaliti modni stilist Marko Grubnić (38).

Često zajedno šeću gradom, a Marku je stalo do toga da što više vremena posveti mami. Mnogi njegovi pratitelji slažu se kako Branka izgleda mlađahno.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE:

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Selo_malo 28.12.2020.

    Isti photoshop program

  • rocky55555 28.12.2020.

    Što je tu atraktivno? Doslovno kao da su se nacrtali u fotošopu, a ne da su živući ljudi.

  • brocker 28.12.2020.

    plastik-fantastik

Komentiraj...
Vidi sve komentare