Show

Komentari 78

Kao da su im sestre: Atraktivne mame Marka, Šuput i Simone plijene pažnju svojim izgledom

Kao da su im sestre: Atraktivne mame Marka, Šuput i Simone plijene pažnju svojim izgledom

Grubnić i njegova majka nerijetko zajedno šeću gradom, a stilistu je stalo do toga da što više vremena posveti mami. Mnogi njegovi pratitelji slažu se kako Branka izgleda mlađahno

Mame su im najveća podrška, a često se njihovim fotografijama vole pohvaliti na društvenim mrežama. Mnogim poznatim i slavnima mnogi kažu kako im mame izgledaju kao sestre.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Božićnom fotografijom sa svojom mamom iznenadila je Simona Mijoković (36). Prije nekoliko dana pohvalila se kako joj je za blagdane stigla sestra Paula (25), a sada je k njima na druženje došla i mama Tamara Trpkov. Pohvalile su se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a mnogi su se složili kako Tamara izgleda sve mlađe. Sve tri odjenule su bliješteće modne kombinacije, sukladno božićnom razdoblju. 

A manje prilika za viđanje s mamom ima svatovska pjevačica Maja Šuput (41) koja je nedavno objavila na društvenim mrežama fotografiju s mamom Danicom pa se požalila.

- Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručak, normalne ljudske stvari koje život čine potpunim - napisala je Maja u opis fotografije. 

A svojom mamom Brankom često se voli pohvaliti modni stilist Marko Grubnić (38).

Često zajedno šeću gradom, a Marku je stalo do toga da što više vremena posveti mami. Mnogi njegovi pratitelji slažu se kako Branka izgleda mlađahno.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE:

Najčitaniji članci