To je to što me zanima!

Kao iz bajke: Princeza Eugenie se udala, došlo je 850 gostiju

Iako se nisu pojavili među prvima, princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle pristigli su na ceremoniju. Meghan je na glavu stavila Givenchyjev šešir, a Harry je obukao klasično odijelo
Vidi originalni članak

Za kraljevsku obitelj još je jedan veliki dan. Princeza Eugenie (28) udala se danas za menadžera Jacka Brooksbanka (32) u kapelici St George. Na vjenčanje su pozvali 850 gostiju, dok se 100 tisuća ljudi gužvalo oko Windsora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jednosatni obred koji je počeo točno u podne po našem vremenu vodio je svećenik David Conner. 

Princezu od skandala, kako je zovu mediji, do oltara je dopratio otac, princ Andrew (58). 

Mladenka je izabrala haljinu otvorenih leđa i ramena, a za nju se odlučila s razlogom. Eugenie je s 12 godina imala operaciju leđa koja je ostavila ožiljke, a ovom prilikom ih je ponosno pokazala.

Princeza Eugenie odlučila se za kraljičinu tijaru ‘Greville Emerald Kokoshnik’ iz 1919., a smaragd u sredini ima nevjerojatnih 93,7 karata. Raskošnu vjenčanicu dizajnirao je britanski dvojac Peter Pilotto i Christopher De Vos.

Uz članove kraljevske obitelji, uključujući kraljicu Elizabetu II. (92), princa Charlesa (69), princa Williama (36) i njegovu suprugu, vojvotkinju od Cambridgea Kate (36), pristigli su i svjetski celebrityji. 

Među prvim gostima koji su se pojavili je manekenka Pixie Geldolf (28) sa svojim suprugom Georgeom Barnettom (30), kao i komičar Jimmy Carr (46) i njegova supruga Karoline Copping.

Ovaj događaj nije propustila ni bivša djevojka princa Harryja (34), Chelsy Davy (32).

Sat vremena prije početka ceremonije, pojavila se i umjetnica Tracey Emin (55). 

Pjevačica Ellie Goulding (31) bliska je prijateljica kraljevske obitelji. Pjevala je princu Williamu i Kate Middleton na njihovom vjenčanju, a pozvana je i na Eugenijinu ceremoniju. 

Ni Robbie Williams (44), koji je prošlog mjeseca po treći put postao otac, nije odbio poziv. Došao je u pratnji supruge Ayde Field (39) i njezine majke Gwen

Došle su i glumice Demi Moore (55) i Cressida Bonas (29), a Cara Delevingne (26) pojavila se u crnom odijelu i kravati. 

Glumica srpskih korijena Holly Candy (35) i njezin suprug Nick (45) također su bili na listi uzvanika, kao i supermodel Naomi Campbell (48). Naomi se pojavila u elegantnoj crno sivoj kombinaciji brenda Ralph & Russo. 

Neki od gostiju su još glumica Liv Tyler (41) i njezin suprug Dave Gardner, pjevač James Blunt (44) koji je bliski prijatelj princeze Eugenie, nogometaš Jamie Redknapp (45). 

Iako se nisu pojavili među prvima, princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) pristigli su na ceremoniju. Meghan je na glavu stavila Givenchyjev šešir, a Harry je obukao klasično odijelo. Isto tako su stigle i Eugenijina majka Sarah Ferguson (58) i sestra princeza Beatrice (30). 

KRALJEVSKA HULIGANKA Princeza od skandala: Eugenie je gola orgijala s 20 prijateljica

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 13.10.2018.

    Prelijepa vjencanica ali sminka za obrve i oci mi nije nesto, svejedno, haljina spasava sve

  • 12.10.2018.

    Predivna vjenčanica...

  • 12.10.2018.

    Boli me čuna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare