Obavijesti

Show

Komentari 28

Princeza od skandala: Eugenie je gola orgijala s 20 prijateljica

Princeza od skandala: Eugenie je gola orgijala s 20 prijateljica
13

Od seks skandala koje su joj priredili vlastiti roditelji, do njenih golih orgija na školskom igralištu s 20 prijatelja i prijateljica. Tek sada se na vjenčanju očekuje prava kraljevska drama

VIDEO

Do sada je bila neprimjetna i svijetu nebitna, ali princeza Eugenie (28), koja se danas udaje za menadžera Jacka Brooksbanka (32), bila je prava kraljevska huliganka. Od seks skandala koje su joj priredili vlastiti roditelji, do njenih golih orgija na školskom igralištu s 20 prijatelja i prijateljica. Tek sada je postigla toliku željenu ‘slavu’ zbog vjenčanja na kojemu se očekuje prava kraljevska drama.

Eugenie je kćer razvedenih roditelja, princa Andrewa (58) i Sarah Ferguson (58) zvane Fergie. Oni su par koji je poznat po svojim seks ispadima te cijela kraljevska obitelj strahuje kakav će skandal ovoga puta prirediti. Svega godinu nakon njihovog vjenčanja, procurile su ‘erotične’ fotografije njene majke i drugog muškarca koji polugoloj Fergie cucla nožne prste.

- Pa to je samo bilo sisanje mojih prstiju, nije se ništa dogodilo. Barem nisam snimila pornić - izjavila je tada Sarah kojoj nije bilo jasno zašto se od toga radi takva velika frka. Ni princezin otac nema baš čist račun. Naime, uhvaćen je dok je vodio ljubav s maloljetnicom. Nakon toga, par se razveo poslije deset godina braka, ali svejedno su ostali živjeti skupa u istoj kući.

- Mi smo najsretniji rastavljeni bračni par pod istim krovom - izjavili su svojedobno Andrew i Sarah. Dakle, Eugenie je imala traumatično djetinjstvo i to je negdje moralo eksplodirati. Ona i njena sestra Beatrice (30) bile su najzločestije od svih princeza. Tako je Eugenie dok je imala 18 godina skoro izbačena iz srednje škole koju su njeni roditelji plaćali 195 tisuća kuna po godini.

Princeza i njezinih 20 prijatelja imali su rođendanski tulum na kojem je, naravno, bilo i alkohola. Ekipa se toliko razveselila da je njihova odjeća bila po cijelom školskom igralištu umjesto na njima i započele su orgije. Princeza je bila gola. Te večeri dobila je nadimak ‘trčeća nimfa’ kada je upravitelj škole došao vidjeti party golaća koji su se, logično, dali u bijeg.

 

No 3 – Opening of the Children’s High Dependency Unit. In April 2014 @princesseugenie visited the hospital to officially open the new state-of-the-art Children’s High Dependency Unit (CHDU). The CHDU, now treats thousands of sick children a year, and was only made a reality following generous donations to the RNOH Charity’s Appeal. The purpose-built facility is separate from the adult unit, and situated very close to the hospital’s operating theatres, meaning children can be transferred after surgery more easily and quickly. Importantly, parents are able to sleep at their child’s bedside during their hospital stay. Princess Eugenie, who underwent an eight hour operation on her spine and spent three days in intensive care at RNOH before making a full recovery said: “There are many memories here and it’s fantastic to be back to see so many faces. It’s wonderful to come and see the Children’s High Dependency Unit and the fantastic work the RNOH charity has done. I want to say a huge thank you to the charity team and the redevelopment appeal for making this possible and for having touched so many people’s lives.” Princess Eugenie was given a personal tour of the unit by her consultant orthopaedic surgeon, Mr Jan Lehovsky. She also met with RNOH Appeal Ambassador and former Harry Potter stuntman, David Holmes, hospital staff, patients and their families - whose lives have been touched by the incredible work of the hospital. #princesseugenie #rnohcharity #rnoh

Objavu dijeli The RNOH Charity (@the.rnoh.charity)

Osim što je sklona nudizmu, Eugenie se predala i 'lakšim' vrstama ovisnosti te je uhvaćena, ponovno na tulumu, s cigaretom u ustima i čašom žestice u ruci, sva raščupana te samo u ofucanoj potkošulji. Ne baš kraljevsko izdanje. Jedina osoba koja je u to doba bila uz nju je bila starija sestra Beatrice. Zajedno su se dogovorile da mrze Kate Middleton (36) i Meghan Markle (36) jer, pazite sad - one ne smiju nositi tijare, a Kate i Meghan smiju.

Nakon svega, bilo bi vrijeme da se Eugenie smiri i konačno prođe kroz pubertet. Našla je dečka, zaručila se, ali opet joj je život dao nogu u stražnjicu. Britanski mediji otkrili su da se njen zaručnik Jack trljao s golom striptizetom u noćnom klubu, a eksplicitne fotografije su bile previše seksualne da ih se objavi u novinama. 

Čak postoji i snimka na kojoj se Jack bacio na sve četiri, dok je striptizeta jahala na njegovim leđima presvučena u crnu kožnu sado-mazo odjeću. Fotografije i video na internetu je objavila njihova prijateljica koja je tada bila s njim u izlasku, a kada su mediji kontaktirali Buckinghamsku palaču, fotografije su nestale.

- Ta scena koju ste vidjeli nije bila stvarna. To su Jackovi prijatelji napravili kao spačku za njegov rođendan - opravdao je događaj  tada izvor blizak kraljevskoj obitelji. Svakako će biti zanimljivo pratiti vjenčanje Eugenie i Jacka, s nestrpljenjem očekujući tko će kome ovoga puta cuclati nožne prste i hoće li iz torte iskočiti kakva striptizeta. 

'KAŽNJAVALA SAM SE SVAKI DAN': Slavna glumica progovorila o borbi s bolesti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju