To je to što me zanima!

Kao jaje jajetu: Jagoda Kumrić nevjerojatno podsjeća na Elsu

Njezin odabranik koje je upoznala na setu, Konstantin Haag, na društvenim je mrežama podijelio njezinu fotografiju na kojoj nevjerojatno nalikuje animiranom liku
Vidi originalni članak

Splitska glumica Jagoda Kumrić (27) rodila je u studenom prošle godine kćer Nastasju, a majčine obveze nisu ju zaustavile da nastavi s obvezama koje je radila i prije poroda. Nakon četverogodišnjeg izbivanja s malih ekrana prihvatila je ulogu novinarke Irene Novosel u dramskoj seriji Nove TV i to joj je uz poslovni, donijelo i uspjeh u ljubavnom životu. 

MLAĐE JE SLAĐE Zaljubili se na setu: Jagoda ljubi tri godine mlađeg kolegu

Tako ljubi kolegu sa seta sapunice 'Drugo ime ljubavi', Konstantina Haaga (24), koji na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije sa svojom odabranicom. Na Instagramu je sada podijelio njezinu fotografiju uz lik Else iz animiranog filma 'Snježno kraljevstvo', pri čemu je naglasio kako ona doista nalikuje na animirani lik. Jagoda poput Else ima dugu plavu kosu, svezanu u pletenicu i plave oči. 

- Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku - rekla je Splićanka jednom prilikom za za Story.

Osim u serijama 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo', Jagoda je dobila ulogu u filmu 'Larin izbor: izgubljeni princ', a glumila je i u 'Sobi s glasovirom' makedonskog redatelja Igora Ivanova

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anchy2004 03.12.2019.

    Vi niste normalni

  • 03.12.2019.

    lijepa je

  • Mandulet 03.12.2019.

    Jel moguće da se ovaj članak napisao

Komentiraj...
Vidi sve komentare