To je to što me zanima!

Kao K. Kardashian: Brenda iz 'Beverly Hillsa' u reality showu

Shannen Doherty i njezin treći suprug, za kojeg se udala u listopadu prošle godne, pred kamerama reality showa 'Shannen Says' prikazat će svoje vjenčanje
Vidi originalni članak

Glumicu, koja se proslavila ulogom Brende Walsh u seriji 'Beverly Hills 90210', gledatelji američke kabelske televizije WETV od 3. travnja imat će priliku gledati u TV reality showu 'Shannen Says'. Radnja showa vrtit će se oko vjenčanja Shannen Doherty (40) i njezinog tadašnjeg zaručnika, fotografa Kurta Iswarienka za kojeg se udala u listopadu prošle godine.

- Gledatelji će svjedočiti teškim, dramatičnim i smiješnim trenucima- otkrili su s televizije WETV.

Po uzoru na Kim Kardashian, koja je u braku s košarkašem Krisom Humphriesom provela 72 dana, glumica će pred kamerama prikazati svoje vjenčanje i otkriti brojne detalje iz privatnog života.

- Ne mogu osuđivati ničiji brak s obzirom što se dogodilo s moja prethodna dva - rekla je glumica koja se za Kurta udala nakon dvije godine veze. 

Par je u bračnu luku uplovio uz zalazak sunca u kanjonu u Malibuu. Na vjenčanju je bilo oko 120 ljudi, a svi uzvanici morali su doći odjeveni u crno. Shannen je nosila bijelu vjenčanicu s crnim remenom, a Kurt klasično crno odijelo i bijelu košulju.

Glumici je to treći brak, prvi suprug bio joj je glumac Ashley Hamilton, a drugi Rick Salomon koji je kasnije snimio kućni pornić s Paris Hilton.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nerra_1 17.01.2012.

    šta je brenda, nestalo šoldi....

  • tami1 17.01.2012.

    češnjakolog: nisi grozna,bolesna si.Potraži stručnu pomoć

  • češnjakolog 17.01.2012.

    Još pamtim totalnu asimetriju njezinog lica....znam da sam grozna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare