To je to što me zanima!

Kao Madonna i Britney: Vruća akcija Ivane Mišerić i plesačice

Radijska voditeljica nastup je 'začinila' vrućim poljupcem s jednom od plesačica, a inspiraciju za to vjerojatno je pronašla u pusi Madonne i Britney Spears iz 2003. godine
Vidi originalni članak

Ivana Mišerić u prvoj emisiji četvrte sezone popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ postala je kraljica popa Madonna, a nastupila je s hitom 'Like a Virgin'. 

I tu ne bi bilo ništa neobično da radijska voditeljica svoj nastup nije 'začinila' vrućim poljupcem s jednom od plesačica, a inspiraciju za to vjerojatni je pronašla u pusi Madonne i Britney Spears na dodjeli VMA nagrada 2003. godine.

Iako je oduševila žiri, Ivana je završila na posljednjem mjestu.

- Meni je bilo sve jako dobro, jedino ti se na momente u očima vidio strah, ali te razumijem, jer znam sve kakav je osjećaj tu biti. Sve ostalo je bilo genijalno - komentirao je Kedžo, dok je Sandra kazala da Ivana ima ljepši glas od Madonne, a Goran joj je poručio: 'Čestitam ti, bilo je jako djevičanski i jako buntovnički'.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Emanuela13 06.03.2017.

    Ove godine osim Bagarićke...još su dvije na listi napornih....Misirićka i Gruica

  • Der Kommissarrr 06.03.2017.

    Ova plavuša na kraju ima tzv. "pogled tisuću *uraca" ;)

  • DT2311 06.03.2017.

    Baš sam htio komentirati da je puno ljepša bez one jadne šminke. Kada su je našminkali se ona pogledala? Ne mislim kada su je maskirali u Madonu nego kada ju je voditelj propitkivao prije nego što je ušla u dizalo. Na probama bez onoliko šminke je sasvim simpa likica, ali sa ovom bojom na licu je užas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare