To je to što me zanima!

Kao na pladnju: Spears svima pokazala svoje ružičaste gaće

Dok je izlazila iz automobila zaboravila je da nosi kratku haljinicu pa su joj fotografi snimili čipkaste ružičaste gaćice koje je obukla za tulum u londonskom hotelu
Vidi originalni članak

Prošlo je dosta vremena otkako su je svakodnevno fotografirali dok je neoprezno izlazila iz auta i pokazivala gaćice. Britney Spears (29) sada se vratila starim navikama i pokazala nam kakvo rublje nosi ovih dana. Dok je izlazila iz auta bez razmišljanja je raširila noge pa su fotografi 'ulovili' njene ružičaste gaćice. 

Čipkaste gaće boje žvakaće gume nisu baš bile usklađene s pripijenom zeleno crnom haljinom koju je obukla, no Britney se bez obzira na sve veselo smješkala na zabavi organiziranoj u hotelu Sanctum Soho u povodu njene turneje.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • SpaljozaZg 22.09.2011.

    divota su ovi tu koji komentiraju zakaj novinari stavljaju ove obavjesti, ali su ipak provirili kako joj izgledaju gace i dajem okladu da su buljili ko zobmiji u tu sliku ahahahahahaaha, ajd iskreno , vi tu se pravite fini ja necu, na poslu me *ebu i dobro mi dodje malo da pasem oke koju sekundu da se opustim na poslu, i neda mi se pravit da nisam muska svinja jer jesam

  • lulica_virgin 21.09.2011.

    sto ne pokaže Pi*** pokazat cu i ja gaćice pa pišite o tom !!!!

  • ultraljubicasta torta 21.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare