To je to što me zanima!

Kao na traci: Samo su frizeri preživjeli Severininu čistku...

Sa Severinom mi je lijepo i ugodno surađivati. Jako je profesionalna, rekao nam je Mijo Majhen, frizer pjevačice koji je odgovaran za njezinu promjenu imidža
Vidi originalni članak

Kao što je svojedobno sa svojim svekrom Draganom Kojićem Kebom s lakoćom gulila paprike za ajvar, Severina Kojić (47) jednakom je lakoćom otpilila suradnike nakon godina suradnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi je na listi za odstrel bio menadžer Tomica Petrović, koji je na domjencima nosio njezine torbice. Potom je otišao i Edvin Softić, koji ju je upoznao sa suprugom Igorom Kojićem (32). Ubrzo je Severinu napustio i njezin basist Henry Radanović, a prije nekoliko dana i stilist Petar Trbović.

Za njim je otišla šminkerica Dajana Pajkić, a sad se otkrilo da sa Sevom više ne surađuje ni fotografkinja Jelena Balić, koja ju je fotografirala šest godina. 

- Prestale smo surađivati prije pola godine. Sama sam odlučila otići. U Severininu slučaju došlo je do promjene u poslovnom i privatnom smislu, a ta situacija za mene više nije bila zadovoljavajuća - rekla nam je Balić.

Jedini koji su preživjeli Sevinu čistku su njezini frizeri Mijo Majhen i navodno Martin Posavec

- Sa Severinom mi je lijepo i ugodno surađivati. Jako je profesionalna - rekao nam je Majhen. Posavec je odgovoran za Sevinu promjenu imidža, kad je u salonu Ane Karamarko stavila plavu periku od tisuću kuna. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • djurowsky 14.11.2019.

    Ma šta kažeš!? Nemoj mi to reć..!

  • bree77 13.11.2019.

    Otišli su oni sami.

  • mihic82 12.11.2019.

    Ovo ste mogli staviti u rubriku sport transferi

Komentiraj...
Vidi sve komentare