Obavijesti

Show

Komentari 23

Kao na traci: Samo su frizeri preživjeli Severininu čistku...

Kao na traci: Samo su frizeri preživjeli Severininu čistku...
5

Sa Severinom mi je lijepo i ugodno surađivati. Jako je profesionalna, rekao nam je Mijo Majhen, frizer pjevačice koji je odgovaran za njezinu promjenu imidža

VIDEO

Kao što je svojedobno sa svojim svekrom Draganom Kojićem Kebom s lakoćom gulila paprike za ajvar, Severina Kojić (47) jednakom je lakoćom otpilila suradnike nakon godina suradnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Prvi je na listi za odstrel bio menadžer Tomica Petrović, koji je na domjencima nosio njezine torbice. Potom je otišao i Edvin Softić, koji ju je upoznao sa suprugom Igorom Kojićem (32). Ubrzo je Severinu napustio i njezin basist Henry Radanović, a prije nekoliko dana i stilist Petar Trbović.

Za njim je otišla šminkerica Dajana Pajkić, a sad se otkrilo da sa Sevom više ne surađuje ni fotografkinja Jelena Balić, koja ju je fotografirala šest godina. 

- Prestale smo surađivati prije pola godine. Sama sam odlučila otići. U Severininu slučaju došlo je do promjene u poslovnom i privatnom smislu, a ta situacija za mene više nije bila zadovoljavajuća - rekla nam je Balić.

Jedini koji su preživjeli Sevinu čistku su njezini frizeri Mijo Majhen i navodno Martin Posavec

- Sa Severinom mi je lijepo i ugodno surađivati. Jako je profesionalna - rekao nam je Majhen. Posavec je odgovoran za Sevinu promjenu imidža, kad je u salonu Ane Karamarko stavila plavu periku od tisuću kuna. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...